R
red.devil
Гостин
Ама не знајш ти, они ЦАРО не го даваат.јас пак очекував ЦАРОТ да го пратиш

А кој ја наследи круната сега?не бев јас тој бе шо пишеше ЦАРОТ, ЦАРОТ некако го снема него![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама не знајш ти, они ЦАРО не го даваат.јас пак очекував ЦАРОТ да го пратиш
А кој ја наследи круната сега?не бев јас тој бе шо пишеше ЦАРОТ, ЦАРОТ некако го снема него![]()
за мене отсекогаш Маркизио бил КРАЛОТАма не знајш ти, они ЦАРО не го даваат.[DOUBLEPOST=1440791799][/DOUBLEPOST]
А кој ја наследи круната сега?![]()
Пa aкo е тaкa и Андерсoн е сo титули, пa гo дaдoвме џaбеКако бе добра пара, нели и тој е со "титули" како еден друг, а овде некоина него заради тоа.
@DeviAngel да не е таен фан на Баерн?
![]()
![]()
Е џабе де, тоа ти викам. Зошто нели битни се титулите а не тоа што се дрва.Пa aкo е тaкa и Андерсoн е сo титули, пa гo дaдoвме џaбе.
Falimte boze,Evans nemozev da go gledam veke...
Ова е тешка лага,сите истото го прават.p.s. Imam primeteno deka samo fanovive od Baern se pustaat vo tugi fan klubovi ako im spomnes igrac, bez razlika dali e ovde ili u Real ili u Inter ili u Milan![]()
![]()
![]()
U redu e decki, ne se pravi muabet za sin, kerka, majka, tatko pa da se pustate kako hieni, ednostavno nekad samo si pravime muabet koja opcija bi bila idealna za popolnuvanje na X pozicija, na site jasno ni e deka e tesko za Muller ama isto taka bese tesko Schweini da igra za drug klub osven Baern pa go fati prviot avion.
Muabetov e dzabe se napinjate i samo davate povod za da se postira uste poveke, time will tell za se.![]()
Ова е тешка лага,сите истото го прават.Еве вие како најброен фан-клуб,на секаква шпекулација се пуштате по фан-клубовите баш како хиени.
Ем да ги фалите(како Чичарито),или да се распрашате што како.
Милер е завршена приказна,сега Робен е поинтересен.![]()
А за наредна сезона Кимих за да го замени стариот и изнемоштен Керик.Или можда Хојбјерг.Сега и Нојер ко ќе дојди кога ќе го дадеме ДДГ. И тоа во исти авион со Робен и Милер...Ќе се смеете тогаш![]()
Ако сакаат вака ок,ако не нек се ебат у гз,ич доста им даваме играчи.Се шпекулирa зa Бејл 65 мил и Де Геa oвa би билo супер ем Де Геa.неблaгoдaрникoт ќе си зaмине ем игрaчиште кoе му гoди ПРЕМИЕР ЛИГАТА
Све супер само не ми е јасно зошто Реал би го продал Бејл. И зошто не би чекале до следното лето со Де Геа, кога веќе им е решена голманската постава за оваа сезона.
СигурноСе шпекулирa зa Бејл 65 мил и Де Геa oвa би билo супер ем Де Геa.неблaгoдaрникoт ќе си зaмине ем игрaчиште кoе му гoди ПРЕМИЕР ЛИГАТА