Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ама не знајш ти, они ЦАРО не го даваат. :D[DOUBLEPOST=1440791799][/DOUBLEPOST]
А кој ја наследи круната сега? :)
за мене отсекогаш Маркизио бил КРАЛОТ :D во Торино после Дел Пиеро :)
Исто како него да го гледаш како појава и понашање.

Како бе добра пара, нели и тој е со "титули" како еден друг, а овде некои :drk:на него заради тоа. :D

@DeviAngel да не е таен фан на Баерн? :unsure:

:D :D
Пa aкo е тaкa и Андерсoн е сo титули, пa гo дaдoвме џaбе :P.

p.s. Imam primeteno deka samo fanovive od Baern se pustaat vo tugi fan klubovi ako im spomnes igrac, bez razlika dali e ovde ili u Real ili u Inter ili u Milan :D :D :D :D U redu e decki, ne se pravi muabet za sin, kerka, majka, tatko pa da se pustate kako hieni, ednostavno nekad samo si pravime muabet koja opcija bi bila idealna za popolnuvanje na X pozicija, na site jasno ni e deka e tesko za Muller ama isto taka bese tesko Schweini da igra za drug klub osven Baern pa go fati prviot avion.
Muabetov e dzabe se napinjate i samo davate povod za da se postira uste poveke, time will tell za se. :)
Ова е тешка лага,сите истото го прават.:icon_mrgr::icon_mrgr:Еве вие како најброен фан-клуб,на секаква шпекулација се пуштате по фан-клубовите баш како хиени.:kezec:Ем да ги фалите(како Чичарито),или да се распрашате што како.

Милер е завршена приказна,сега Робен е поинтересен.:X3:

Ова е тешка лага,сите истото го прават.:icon_mrgr::icon_mrgr:Еве вие како најброен фан-клуб,на секаква шпекулација се пуштате по фан-клубовите баш како хиени.:kezec:Ем да ги фалите(како Чичарито),или да се распрашате што како.

Милер е завршена приказна,сега Робен е поинтересен.:X3:

Сега и Нојер ко ќе дојди кога ќе го дадеме ДДГ. И тоа во исти авион со Робен и Милер...Ќе се смеете тогаш :ojeaa:

Сега и Нојер ко ќе дојди кога ќе го дадеме ДДГ. И тоа во исти авион со Робен и Милер...Ќе се смеете тогаш :ojeaa:
А за наредна сезона Кимих за да го замени стариот и изнемоштен Керик.Или можда Хојбјерг.:misticen:

Се шпекулирa зa Бејл 65 мил и Де Геa oвa би билo супер ем Де Геa.неблaгoдaрникoт ќе си зaмине ем игрaчиште кoе му гoди ПРЕМИЕР ЛИГАТА
Ако сакаат вака ок,ако не нек се ебат у гз,ич доста им даваме играчи.

Све супер само не ми е јасно зошто Реал би го продал Бејл. И зошто не би чекале до следното лето со Де Геа, кога веќе им е решена голманската постава за оваа сезона.

Све супер само не ми е јасно зошто Реал би го продал Бејл. И зошто не би чекале до следното лето со Де Геа, кога веќе им е решена голманската постава за оваа сезона.

Jas ne znam ni zoshto ni dadoa do znaenje deka se intereisraat za De Gea .... neli de gea odbiva(she) da potpisi dogovor so Junajted...

I bi go prodal posto e crep, vo kraen slucaj i bez retardirana uprava i trener ni na Marcelo mestoto ne moze da mu go fati.

Се шпекулирa зa Бејл 65 мил и Де Геa oвa би билo супер ем Де Геa.неблaгoдaрникoт ќе си зaмине ем игрaчиште кoе му гoди ПРЕМИЕР ЛИГАТА
Сигурно

Bale: "The team is united, we will win more titles"

После ова со Де Хеа ако Гарет си иде наредно лето рачунајте го или во другиот дел на Манчестер или во Лондон.

Демек доколку Реал го продава тие ќе одлучат каде да оди. :pos:
Или во превод, еј Герет цреп си за кај нас, ќе те продадеме ама ќе одиш кај што ќе речиме ние. :vrtioci:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom