Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Демек доколку Реал го продава тие ќе одлучат каде да оди. :pos:
Или во превод, еј Герет цреп си за кај нас, ќе те продадеме ама ќе одиш кај што ќе речиме ние. :vrtioci:

Па оти да не, шо прај ван Гал со Де Геа? :)[DOUBLEPOST=1440852306][/DOUBLEPOST]
Ако е цреп, зошто тогаш Јунајтед би го донел во своите редови? Уште па и 65 милиони + Де Геа? Сеа пред некој ден даде интервју на шпански, а знаеме сите колку е тоа тешко за еден енглез (ми е гајле што е од велс, за мене сите се исти). Нема никакви шанси да си оди.

Пошто ние сме Јунајтед и прајме ко шо ни чини на чифтето, хехе.

Па оти да не, шо прај ван Гал со Де Геа? :)
Можеби не разбра ама дечкото сакаше да каже дека Реал може да диригира каде ќе оди играчот доколку го продаваат, што патем е различна ситуација со Де Хеа зошто клубов не сака да го продаде.
Играч кога е на продажба, никој нема право да му диригира каде ќе оди, се разбира може за одредени клубови да бараат поголема сума на пари ама нема така луд клуб што би ставил вето на трансфер за играч кој не го сакаат.

Утре победа и да се одлепиме од "фаворитите"челзи,арсенал и лузерпул а да се доближиме до шити

Денес милина , и Челзи и Ливерпул го напраивија одличен денов , уште Арсенал да изгубеше ке беше перфектен . Го гледав Ливерпул - Вест Хем со двајца другари фанови на Ливерпул се утепав од смеење :LOL: Секоја чест на Бренда :cuc::cuc::cuc: никад не сум уживал повеќе гледајќи го Ливерпул . Само уште утре нашиве да ги победат тие Свонси ке биде перфектно коло

Штета што не успеа со оглед на ветувачкиот старт кој го имаше кога ја започна кариерата. Во последната сезона на Фергусон кога со неговите голови не извади на некои утакмици не се заборава. Гуд лак Џони!

Нека му е со среќа на Џони во ВБА, мое мислање е дека ќе им биде добро засилување нешто слично како што им беше Фостер. Сега со трансферите на Блекет и Еванс мислам дека ќе донесат нов стопер зошто вака имаме само 3 стопери + Блинд кој оваа сезона игра како стопер што е многу малку.

11224046_1056076374432365_3966187282309883613_n.jpg

КОНЕЧНО!

Шо пие кафанава?

Jason Burt

✔@JBurtTelegraph

Louis Van Gaal has told Javier Hernandez he can leave @ManUtd before window closes on Tuesday. More on @TeleFootball

Колку е релевантен не знам...
Со оглед на тоа дека Телеграф годинава се на рамниште со дејлимејл и сличните мизерни медиуми каков нив мислам дека не е уопште за верување.

Еден од најпцуените играчи последниве сезони.
Имаше потенцијал да биде многу подобар играч од тоа што е денес ама тоа е. Уште беше тинејџер кога го стави Ибра во џеб.

Фала му за се и со среќа во ВБА кај Флеч.

Иначе денеска се збори дека има нова понуда од 20 милиони фунти за Садио Мане. Не знам зошто ама мое мислење е дека има сериозни преговори за неговиот потпис поради тоа што новинарите што пишуваат за Манчестер претежно твитаат и ретвитаат за него. Моја желба на таа позиција е да се земе Јаник Боласи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom