Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

10985414_1033048633394540_2845401894882060409_n.jpg

Сезона 2009/10 ...
Еден и единствен е стариот, нема подобар. Кога ќе ми текне Арсенал во куп кога ги тепавме со О'Шеј во средина, близнаците на крила, Кушчак на гол и уште некој бош фаци што играа на радном позиции. Ама ме болеше кур со каков и да искочи состав знаев дека се оди на победа и ништо друго.

Кога ќе ми спомне некој за стариот бетер од стариве наши што патат по Југославија сум :D

BREAKING NEWS

Acording to supersport.com.mk United is close to secure the signature of young Brasilian Felipe Anderson, for a price between 40-45m euros.
Се надевам дека не е вистина, немаме потреба од ваков тип на играч единствено што ни недостасуват за да сме комплетни ни е напаѓач и еден дефанзивец по можност Стоунс :)

Се надевам дека не е вистина, немаме потреба од ваков тип на играч единствено што ни недостасуват за да сме комплетни ни е напаѓач и еден дефанзивец по можност Стоунс :)
According to supersport.com.mk :kafence:

Епа дечки кој и да сподели една страна со купони за нарачка од официјалната му благодарам :)
Погледнете си има супер купончиња. Иако на мене не ми го уважи тој купонот од 10% за newkit10 бидејки правев прва нарачка преку официјалната страна па автоматски ги добив тие 10%, плус добив попуст од 10$ за тоа што нарачав повеќе работи + зашто имав нарачка над 75 фунти добив и бесплатна испорака во Англија за 2 дена. Па сега чекаме да пристигнат производите.

На Џонстон му го здрпале Мерцедесот додека бил на гостувањето во Бриж. Од клубов рекле дека само Валдес и Еванс имаат изгледни шанси за заминување, за Де Геа освен ако не ја добијат посакуваната сума, ќе остане.[DOUBLEPOST=1440758714][/DOUBLEPOST]Juan Mata and David De Gea have been named in Spain's squad for the upcoming Euro 2016 qualifiers, while Adnan Januzaj and Marouane Fellaini have been called up for Belgium.

@ziak92

Последно уредено:
Chris Smalling and Daley Blind are forming a strong partnership for Man Utd, says Jamie Carragher
http://www.skysports.com/football/n...-partnership-for-man-utd-says-jamie-carragher

Се надевам овај пат Кара е во право за Блинд и Смолинг кој барем во овие неколку натпревари одиграа на ниво., а сите се сомневавме посебно во Блинд како стопер.

Реално Блинд игра супер, ама пред се бидејќи екипите во главно играат со еден шпиц, па го удвојуваат со Смолинг, башка што и Смолинг оди на директен дуел со него. Жестед кога му се пикна на страната на Блинд 3 пати по ред го надскока, би имале голем проблем кога би играле против тим кој брка резултат и има поробусни напаѓачи, тогаш Блинд може да се изгуби. :)

На пример кај Стоук ти идат Крауч и Диуф, Блинд нема теорија да земе дуел. Ама затоа тука се петардите Џонс и Рохо за такви ситауaции. :D

Сакам да купеме некој на дедлајн оти многу ќе се изнервирам..[DOUBLEPOST=1440761242][/DOUBLEPOST]Еј Мата доаѓа во Скопје бе и Де Геа... Има уште?

Од сите опции на располагање најдобро би ни одговарал Милер

Или Ибра ,а ? :D
Реално он како за АПЛ да е измислен ама мислам дека требало на почеток од кариерата да дојде , сега ми е тро издишан !

Многу сте мирни ко навивачи на Јунајтед во последните денови од трансфер рокот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom