Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ја сум за идење на мечов ,престојот ми е без пари само пат и карта треба да си платам ,ајде има време до февруари ке видиме

Да подобар е џеси и кин е подобар и анџело е подобар и сите се подобри:P

Ајде доста кривење дрини,каде беше да го браниш јогуртот кога утнуваше чисти голови,сега дал 2гола па се мавате у груди
Убаво ти е објаснето погоре зошто не пишувам во тавки ситуации. Не го бранам и јас викам дека можеше да даде гол него вие на непочнат натпревар го критикувате и после ќе даде 2 гола на природна позиција и тогаш е крив.

Бомбона.

Треба да се избациме сеа во Грција ! Пишете све поединости ако се организира транспорт !

Убаво ти е објаснето погоре зошто не пишувам во такви ситуации. Не го бранам и јас викам дека можеше да даде гол него вие на непочнат натпревар го критикувате и после ќе даде 2 гола на природна позиција и тогаш е крив.

Времето ке покаже дека не го бива(се надевам до лето) велбек за кај нас

Убаво ти е објаснето погоре зошто не пишувам во тавки ситуации. Не го бранам и јас викам дека можеше да даде гол него вие на непочнат натпревар го критикувате и после ќе даде 2 гола на природна позиција и тогаш е крив.
никад нема да му го опростам она против Евертон кога го мрзеше да скокне да ја забие топката, па најдобар нека стане.
невиден пациент еј, никад константност не покажал а нит ке покаже:)

А каде на стадионот е ова Away Section:
AiCWgJLtdgZEAAAAAElFTkSuQmCC
Seats with guest team fans.

јаки ви се муабетиве, играл крило ... па зар од крило ги шутира топките кога е 1м пред гол. едноставно е, кога игра крило шансите да се најде во гол позиција се помали отколку кога игра напаѓач но нема никаква логика да кажеме дека играл крило и заради тоа промашил празен гол од 1м . Лани имавме 20 различни стрелци, дали тоа значи дека сите играле напаѓачи па дале гол , не туку од сите позиции се даде гол .. нормално освен од позиција на голманот ..

и да ако идеме за атина, го земаме знамето од борис трајковски тоа што фаќа цела трибина .. вергина или untied македонија :D

и да ако идеме за атина, го земаме знамето од борис трајковски тоа што фаќа цела трибина .. вергина или untied македонија :D

И на враќање сите вакви
photos-gabriel-aubry-shows-badly-bruised-face-after-fight-with-olivier-martinez-01.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom