Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ако е така тие од англија колку ке ги фати 1000 и кусур евра гостување....
тие имаат сезонски билети, аплицираат и добиваат гостинска алокација за нормални цени.

105 евра веќе се издржвит. Имало и попуст на повеќе купени карти. Дајте до крајов на годинава да се договриме и да прајме бизнис :D

У18 играат против Барнли во моментов. 0:0 на полувреме, а сега се 2:0 за нашите(1:0 Переира, 2:0 Вилсон)
MUFC U18 XI v Burnley (FAYC): J.Pereira, Janko, Barber, Evans, McConnell, Goss, Harrop, Willock, Wilson, A.Pereira, Redmond.
MUFC U18 Substitutes: Fletcher, Henderson, Mitchell, Borthwick-Jackson, Rashford.

иначе запазете ја формата на олимпијакос, моментално од од 15 утакмици 43 бода, без пораз,една нерешена, дома имаат гол разлика 26-2, гости 19-2, .. не е за потценување, мора јако да им се влезе

Џабе се збори сеа за сеа. ДО Февруави ќе изиграме над 10 уаткмици и којзнае кој ќе доведеме во јануари и каква ќе биде формата на тимот..

иначе запазете ја формата на олимпијакос, моментално од од 15 утакмици 43 бода, без пораз,една нерешена, дома имаат гол разлика 26-2, гости 19-2, .. не е за потценување, мора јако да им се влезе
На Леверкузен си им ја видел статистиката? :D

па слаби се :D
и овие не се нешо поарни, коцкар имаат за голман :D Да гледаме серија да направиме во ПЛ. Не смееме да се секираме за овој двомеч, на форумов во августот викаа тешка група ни се паднала, заслужено да си одмориме сега.

Да во грчка лига се појаки ама лига на шампиони не грчка лига. Можеби таму ке имаме малку повеќе проблеми (публика, домашен терен..) а на Олд Трафорд очекувам комотна победа и пласман понатаму.

Во прејаката грчка лига, навистина фасцинантен успех. Ако почнат навивачите алиби да бараат против Олимпијакос, свршивме работа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom