Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Веројатно ќе организира некоја агенција и пат и карта и све како што имаше лани .. Само цената која ќе биде....
Абе најважно е цената која ќе биде. Да бидеме реални според оние цени кој беа постирани на некоја страна 275евра карта плус превоз и за таму испага 400 евра за еден ден. Стварно ке го гледаш Манчестер (нашиот омилен тим) ама мн пари се бе. Па виза за УК, плус авион, плус сместување, плус карта нема да испадне толку.
Ако се пристапни цените супер е да се отиде и да се гледа, ако не ке чекме некоја друга прилика.

Веројатно ќе организира некоја агенција и пат и карта и све како што имаше лани .. Само цената која ќе биде....

Ако сам не се снајдеш тешко агенција да организира за оваа утакмица. Кај нас реално две агенции има најмногу шанси да имаат понуди - Папилон и ЕТЦ Травел (втората поверојатно), ама и да има некоја понуда тоа ќе биде на пр. гостувањето на Арсенал во Минхен или Сити кај Барса, прво заради тоа што се работи за дуели на две екипи со голем број на фанови кај нас (без Сити :D ) и што се работи за подолги релации што значи ќе може да наплатат повеќе, бидејќи најчесто те ставаат да преноќиш во хотел со 4 ѕвезди и така уште повеќе ја пумпаат цената, а реално тебе и хостел би ти одговарало.

Од лично искуство знам дека далеку поисплатливо е сам малку поагилно да се потрудиш да најдеш. Јас платив 20 евра карта и 55 евра повратен превоз за Букурешт кога игравме со Отелул Галати, a зошто не преспавме таму, заедно со парите што ги потрошив дента ме фати се околу 100 евра :)

Спремајте пасоши мадафакарс :pos:
Ако има некоја организација и ако знаете од кај можат да се набават карти информирајте ме, I'm 100%

Ако сам не се снајдеш тешко агенција да организира за оваа утакмица. Кај нас реално две агенции има најмногу шанси да имаат понуди - Папилон и ЕТЦ Травел (втората поверојатно), ама и да има некоја понуда тоа ќе биде на пр. гостувањето на Арсенал во Минхен или Сити кај Барса, прво заради тоа што се работи за дуели на две екипи со голем број на фанови кај нас (без Сити :D ) и што се работи за подолги релации што значи ќе може да наплатат повеќе, бидејќи најчесто те ставаат да преноќиш во хотел со 4 ѕвезди и така уште повеќе ја пумпаат цената, а реално тебе и хостел би ти одговарало.

Од лично искуство знам дека далеку поисплатливо е сам малку поагилно да се потрудиш да најдеш. Јас платив 20 евра карта и 55 евра повратен превоз за Букурешт кога игравме со Отелул Галати, a зошто не преспавме таму, заедно со парите што ги потрошив дента ме фати се околу 100 евра :)
Другар фан на Фарселона, лани му се погоди во април да ја гледа Фарса - ПСЖ. Карта позади клупата на Фарса ја плати 100евра, превозот од Стокхолм (бевме таму студенти на размена) - Барселона - Стокхолм беше 30 евра, а сместување си најде на Аирбнб плакаше 5-6 евра од вечер. Е сеа одењето за барселона беше да се прошета градот а ова да иде на стадион му излезе како бонус.

Затоа викам ако се најде некоја фер понуда зашто да не се отиде, ама за изгор цени не им давам па што сака нека е. Ке имаат и други мечеви можеби не поблиску ама ете како што кажа ке може да се организираш и поефтино да поминеш.

Затоа викам ако се најде некоја фер понуда зашто да не се отиде, ама за изгор цени не им давам па што сака нека е. Ке имаат и други мечеви можеби не поблиску ама ете како што кажа ке може да се организираш и поефтино да поминеш.

Сепак најдобро е да си имаш One United и фино лепо си аплицираш за секое гостување во Европа, еве грубо од 4-5 гостувања имаш добри шанси за едно да добиеш карта. Оставаш уште на почетокот број на картица во клубот и автоматски ти земаат пари штом добиеш карта.

Ако знае некој било каков начин да се дојде до карта, нека го пише овде :D

Ако има организирано нешто или како да се дојде до билет имајте ме во предвид и пишете ПП
--- надополнето: 16 декември 2013 во 16:53 ---
Ако има организирано нешто или како да се дојде до билет имајте ме во предвид и пишете ПП

Ајде ајде рачунајте и на мене :D :D :D
--- надополнето: 16 декември 2013 во 17:46 ---
Ајде ајде рачунајте и на мене :D :D :D

Ја сум за, во план сум да идам со своја кола, ама 240Е карта ти е, немој да ме јебеш бре муабет...

Ја сум за, во план сум да идам со своја кола, ама 240Е карта ти е, немој да ме јебеш бре муабет...
Еј јбг тоа е сеа,ама знаеш како викам,секој ќејф се плаќа па така и ова.Ова ни е може најдобрата шанса да го гледаме Јунајтед у живо,иако не е ни блиску ова и тоа да го гледаш на тетарот,ама за тоа мало сутра:D.Како и да е вреди да се иде,и најдобро ко што викаш ти у своја режија.

Хмм, да платиш кеиф, ама со усул.

1500 километри во двата правца.
Количето ми троши 8 литри на отворен пат, тоа се 15Х8, 120 литри бензин по 80 денари, 9600 ...
Карта 14000 ...
Ноќевање 3000 ...
Зелен картон имам, така да, тука ке скрцам.

тоа се 17 000 чисти што ке мора да ги дадеш, и 2400 за гориво ако идат уште тројца со мене...

20 000-ки ...

Па и не е многу бе :)

Хрвативе мислам дека ќе добијат карти, некој ако има муабет со нив нека ги праша како одат картите.

Секој признат фан клуб може да добие загарантирани 6 карти мислам беа, доколку постои можност клубот ќе додели и повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom