- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
Ја сум за идење на мечов ,престојот ми е без пари само пат и карта треба да си платам ,ајде има време до февруари ке видиме
Убаво ти е објаснето погоре зошто не пишувам во тавки ситуации. Не го бранам и јас викам дека можеше да даде гол него вие на непочнат натпревар го критикувате и после ќе даде 2 гола на природна позиција и тогаш е крив.Да подобар е џеси и кин е подобар и анџело е подобар и сите се подобри
Ајде доста кривење дрини,каде беше да го браниш јогуртот кога утнуваше чисти голови,сега дал 2гола па се мавате у груди
Времето ке покаже дека не го бива(се надевам до лето) велбек за кај насУбаво ти е објаснето погоре зошто не пишувам во такви ситуации. Не го бранам и јас викам дека можеше да даде гол него вие на непочнат натпревар го критикувате и после ќе даде 2 гола на природна позиција и тогаш е крив.
никад нема да му го опростам она против Евертон кога го мрзеше да скокне да ја забие топката, па најдобар нека стане.Убаво ти е објаснето погоре зошто не пишувам во тавки ситуации. Не го бранам и јас викам дека можеше да даде гол него вие на непочнат натпревар го критикувате и после ќе даде 2 гола на природна позиција и тогаш е крив.
И на враќање сите ваквии да ако идеме за атина, го земаме знамето од борис трајковски тоа што фаќа цела трибина .. вергина или untied македонија![]()
Веројатно ќе организира некоја агенција и пат и карта и све како што имаше лани .. Само цената која ќе биде....Абе се убаво, ќе се оди за Атина, ама карти од каде ?