Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
На 8ми Челзи игра со Тотенхем, на 16 Арсенал игра со Тотенхем, тука е нашата шанса, барем да се отцепат првите 4 тима.

Ти почна, јас само го пофалив Мињоле, зошто заслужи пофалба после 2 месеца.
Не те разбирам....
Од толку не верување мислев саркастичен си :D[DOUBLEPOST=1393703435][/DOUBLEPOST]Пуштете табела да се дивиме бе!

Гледам 20 мислења и мислев се радуваме на победата, коа оно овие двајцава пак го дрват за Мињоле :) (y)
Иначе си ги преслушавме светциве многу лесно, многу неочекувано. Најголем впечаток во прво ми остави кога Стиви проба да скрати топка кај нив пред шеснаесетник и заглави лежејќи, а Стариџ и Суки се вратија назад со пун спринт да го покријат (y) тоа е екипа, тоа се бара :)

Многу е добро што праиме луфта зад нас, уште 2-3 победи и ќе биде јасно дека нема шанси да излеземе од топ 4.

На 7мо небо сум, фантастична игра и резултат. Како денеска играа Шкртел и Агер (посебно првиот) беше перфектно, докторски, освен грешката на Шкртел по која Лалана погоди статива. Скаузери радувајте се, и уживајте во овие блескави моменти кои ги немавме еве веќе 4 години.

Брендане, фала ти што го препороди Ливерпул, и што повторно во Ливерпул секој еден клуб во светот гледа со страв.

ima uste 10 utakmici, imame 9 boda prednost pred totnam, ajde da receme ke ja tepaat zaostanatata, ke bidat 6. so superiorna gol razlika vo odnos na niv, potrebni im se tri urakmici min za presvrt. toa znaci uste 7 utakmici za nas od 10.
izgleda super sea za sea, samo da ostaneme vo top 4, mozen e i direkten plasman.
Odneseme li 3 boda od old traford...togas...se e mozno. Sea za sea gledam seuste samo pod nas!

ima uste 10 utakmici, imame 9 boda prednost pred totnam, ajde da receme ke ja tepaat zaostanatata, ke bidat 6. so superiorna gol razlika vo odnos na niv, potrebni im se tri urakmici min za presvrt. toa znaci uste 7 utakmici za nas od 10.
izgleda super sea za sea, samo da ostaneme vo top 4, mozen e i direkten plasman.
Odneseme li 3 boda od old traford...togas...se e mozno. Sea za sea gledam seuste samo pod nas!

Jeeeeeeeee pobedaaaaaaa vtoro mestoooo

Абе за која интервенција на Мињоле зборите? Ја ништо посебно не видов...

Te prijaviv (kliknav prijavi) bidejki lazes, si ja videl intervencijata ama ne izdrza da ne go proshupcis Peja. :D

Te prijaviv (kliknav prijavi) bidejki lazes, si ja videl intervencijata ama ne izdrza da ne go proshupcis Peja. :D
Озбилно мислев дека се заебава бе :D

Како и да е, денеска сум многу задоволен и од тоа што никој не правеше такви индивидуални грешки, стварно сите одиграа ко што треба да се игра, си ја сфатија сериозно работата. Само да продолжат така!

ako mislite deka lesno gi pobedivme se lazeme mnogu 1 poluvreme bea mn opasni ednas stativata ednas minjole ne spasi 2 poluvreme mi blokira tv ne go gledav ama po se izgleda ona sterlig e super igrac

И да не ми ги зборите уште еднаш Саутемптон како тешки, се виде вчера колку се добри.Шо и слична багра да не ги чујам:love:

Хендо повторно почна со Пејтон Менинг стил.. од 3 метри ја извади топката од стадион:facepalm:

И да не ми ги зборите уште еднаш Саутемптон како тешки, се виде вчера колку се добри.Шо и слична багра да не ги чујам:love:

Хендо повторно почна со Пејтон Менинг стил.. од 3 метри ја извади топката од стадион:facepalm:
Сета среќа имаме паметен менаџер, па во второ полувреме го затвори Шо со Хендо, инаку во прво полувреме душата му ја извади на Флано. Шо на крај од сезона ќе вреди најмалку 20тина мил фунти, и е потенцијално еден од најдобрите бекови на светот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom