- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Те молам не почнувај, остај ме да се радувам на раат. Еднаш!
Ти почна, јас само го пофалив Мињоле, зошто заслужи пофалба после 2 месеца.
Не те разбирам....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те молам не почнувај, остај ме да се радувам на раат. Еднаш!
Абе за која интервенција на Мињоле зборите? Ја ништо посебно не видов...
Од толку не верување мислев саркастичен сиТи почна, јас само го пофалив Мињоле, зошто заслужи пофалба после 2 месеца.
Не те разбирам....
ima uste 10 utakmici, imame 9 boda prednost pred totnam, ajde da receme ke ja tepaat zaostanatata, ke bidat 6. so superiorna gol razlika vo odnos na niv, potrebni im se tri urakmici min za presvrt. toa znaci uste 7 utakmici za nas od 10.
izgleda super sea za sea, samo da ostaneme vo top 4, mozen e i direkten plasman.
Odneseme li 3 boda od old traford...togas...se e mozno. Sea za sea gledam seuste samo pod nas!
Абе за која интервенција на Мињоле зборите? Ја ништо посебно не видов...
Озбилно мислев дека се заебава беTe prijaviv (kliknav prijavi) bidejki lazes, si ja videl intervencijata ama ne izdrza da ne go proshupcis Peja.![]()
Сета среќа имаме паметен менаџер, па во второ полувреме го затвори Шо со Хендо, инаку во прво полувреме душата му ја извади на Флано. Шо на крај од сезона ќе вреди најмалку 20тина мил фунти, и е потенцијално еден од најдобрите бекови на светот.И да не ми ги зборите уште еднаш Саутемптон како тешки, се виде вчера колку се добри.Шо и слична багра да не ги чујам
Хендо повторно почна со Пејтон Менинг стил.. од 3 метри ја извади топката од стадион![]()
Реално, сакам да го видам Шо во Ливерпул наредната сезона.Реално Шо, маме ни еба по таа страна.