Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Da, no ke bide na klupa. Sepak ke vleze da izigra 30-tina minuti i ke bide resavacki faktor za pobedata koja ke ja ostvarime ;)
The Oracle has foretold...
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 11:21 ---
Го видовте нашето ново засилување?

poraneshna-mis-na-svetot-e-najnovoto-zasiluvanje-na-liverpul-156679.jpg

Баш е за силување... *ba-dum-tss* :ROFLMAO:

Ги гледав вчера Арсенал и ич не ми фатија око,слабо некако.
Имаме голема шанса со САС ,без Фламини цела средина им оди напред и на контри го јадат дебело.. бар така беше вчера.
Ако Хендо успее да им направи притисок на средина тогаш победа не ни бега..

‘‘Thank you for submitting your detailed application to be considered for Official LFC Supporters Club Status.We have reviewed your application and we are delighted to confirm that we would like to offer your group Official LFC Supporters Club Status and to add you to our network of worldwide Official LFC Supporters Club Branches.‘‘

Ќе играа оваа против Арсенал ?
нема потреба да ја трошиме за така нижоразредна екипа. можеби против челзи... :D
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 19:49 ---
Кај мене дома ќе игра.
да не сакаш да ја додадеш на твојата колекција мачиња? :)
па после ќе пишиш-НЕ ДАВАМ ПОВЕЌЕ МАЧИЊА :pos:

Скаузери приберете си го детево го маваат хормони не му давајте да заврши како останативе од ваш фан клуб :icon_mrgr:
Остајсе, забегал.
Кај мене дома ќе игра.
Дрк...пардон...трк
јееее хехехе...
Рикиииии бе....му напрај манџа на ќебапчето бе, зеј таму марамици и забриши тро мониторот тро....

Скаузери приберете си го детево го маваат хормони не му давајте да заврши како останативе од ваш фан клуб :icon_mrgr:
1.а шо ни фали?

плус, таман сме си го воспитале. мрази пешковци. се огледува на најстарите тука :)

туку. одамна неам прочитано текст на @superstarpizza. кај е малио?
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 19:52 ---
Остајсе, забегал.

Дрк...пардон...трк
јееее хехехе...
Рикиииии бе....му напрај манџа на ќебапчето бе, зеј таму марамици и забриши тро мониторот тро....
а шо ти текна тебе кирилица да пишуваш? поинаков ми делуваш... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom