dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.420
- Поени од реакции
- 85.376
Има лимит на постови на кајганава инаку ќе ви кажев1.а шо ни фали?
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има лимит на постови на кајганава инаку ќе ви кажев1.а шо ни фали?
.
ај само главните деловиИма лимит на постови на кајганава инаку ќе ви кажев![]()
1.а шо ни фали?
плус, таман сме си го воспитале. мрази пешковци. се огледува на најстарите тука
туку. одамна неам прочитано текст на @superstarpizza. кај е малио?
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 19:52 ---
а шо ти текна тебе кирилица да пишуваш? поинаков ми делуваш...![]()
ај само главните делови![]()
РИПНА В ТАВЧЕ?Малиот стана младожења па така овај месец сум на сите страни само не на форумот.
Ама ќе се рапишам пред утакмица, ќе има некоја анализа
Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4
па ние де... и јас сум ливерпул!!!Hehehe, eve, ljatinic...
Ам работам нешо за добра пара (шо нормално ќе ја чекам со месеци) па на ќириљиц сум...инаку таќе...
Сварно ме ќеј је малио?
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 19:55 ---
Мореее, пиши, пиши, вибам пишпириците, само ние од Пул фативме став по повод педерлааана и гејоњааана....
Ооооооооооооо честито, честитоооо! Па да дојдеш у Скопје да не почастиш, да ти напраиме една ергенска забава од Фан Клуб ЛиверпулМалиот стана младожења па така овај месец сум на сите страни само не на форумот.
Ама ќе се рапишам пред утакмица, ќе има некоја анализа
че го донесииш новото маче, засилувањето на ливерпул?Ооооооооооооо честито, честитоооо! Па да дојдеш у Скопје да не почастиш, да ти напраиме една ергенска забава од Фан Клуб Ливерпул![]()
Не бе ќе се премисли човекот такаче го донесииш новото маче, засилувањето на ливерпул?
така де...пишпирицине се од оња клубојне, обезмудените.па ние де... и јас сум ливерпул!!!
среќа шо ја затворија, инаку ќе кисневме на резервна, банирани
плус, од кај знајш,. можеби од другиве клубови ги поддржуваа. знајш она-какви клубови, такви навијачи
нека не ја носи, ко ќе не види, ќе го разведе...од што сме поубај до сфите.че го донесииш новото маче, засилувањето на ливерпул?
Овоа па...гага дамо да се барало...Ооооооооооооо честито, честитоооо! Па да дојдеш у Скопје да не почастиш, да ти напраиме една ергенска забава од Фан Клуб Ливерпул![]()
Ти донеси ја и не му се сеќирај!Не бе ќе се премисли човекот така![]()
море значи колку си стиснат. сајла в гз да ти пикнат, ќе ја скинишНе бе ќе се премисли човекот така![]()
Ти донеси ја и не му се сеќирај!
кажи му... то шо дома не знаат, нема да ги боли, така?Ти донеси ја и не му се сеќирај!