Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
па ти си печен за во ливерпул, каков стариџ, какви бакрачи. стариџ само по еден гол на утакмица дава... :D

Рики еднаш и 5 има дадено ама тогаш никој не му рекол браво. :D

У лошо време играме со Сандрленд.
Каква што среќа сме,можда ќе бидеме повторно црвениот крст во ПЛ кој им дава поени на сиротите тимови.

Очекувам победа али статистиката ме плаши..

Mignolet, Toure, Sakho, Skrtel, Enrique, Henderson, Lucas, Gerrard, Moses, Suarez, Sturridge.

Subs: Jones, Agger, Aspas, Ilori, Sterling, Ibe, Wisdom.

Коло пак десно бекче :)

Ќе ни пуштат поради Хендо, Мињоле и Борини :icon_lol:

Хендо денес 100-ка за Ливерпул.

Ауууууу, Веб ќе суди :facepalm:

Mignolet, Toure, Sakho, Skrtel, Enrique, Henderson, Lucas, Gerrard, Moses, Suarez, Sturridge.

Subs: Jones, Agger, Aspas, Ilori, Sterling, Ibe, Wisdom.

Коло пак десно бекче :)

Истата формација ко против нас..
Не е Коло Туре десен бек.. Со тројца играте во одбрана а Енрике и Хендерсон ќе бидат ко wing бекови!

Не е Коло Туре десен бек.. Со тројца играте во одбрана а Енрике и Хендерсон ќе бидат ко wing бекови!

И то е могуче :) така би било и пологички...

Коло е десен бек. Роџерс ја смени формацијата кога бркаше резултат во 3-5-2

Едит: Моја грешка, ме збуни поставеноста. Глупости:facepalm:

Стариџ :cuc: Секоја ви чест од кај го најдовте детево појма немам ама која екипа и да сте ја прелажале не е битно, битно си гази кај вас :cuc:

Не е добро. Воопшто не е добро. Во ред е што играме на контра напади (така и падна вториот гол), ама многу лошо се браниме. Една пречка, една стопостотна шанса (среќа не беше Реина инаку кус ќе беше :) ). Посебно деснава страна ептен ни дува промаја, верувам оти сега со крилни бекови ќе играме. Како и да е 2-0 е капитална предност, и мора да ја задржиме до крај.

Може ја имам таков впечаток ама нашиве во одбрана се наредени на 16 и не мрдаат, а они си проигруваат на 20-25 метри. Па земи нападни го, укради топка... ај може ја толку разбирам :)
Иначе добродојде назад заПче :)
--- надополнето: 29 септември 2013 во 18:11 ---
Може ја имам таков впечаток ама нашиве во одбрана се наредени на 16 и не мрдаат, а они си проигруваат на 20-25 метри. Па земи нападни го, укради топка... ај може ја толку разбирам :)
Иначе добродојде назад заПче :)

Излгеда у право бев :mad:
--- надополнето: 29 септември 2013 во 19:00 ---
Ајт у три лепе, лапај си 3 бода :)
Утакмицава денес, со еден збор - чудна, ама најбитно е дека се доби. Едвај чекам Кутињо да се врати, какво трио ќе биде тоа лелелеле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom