Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ranomi од кај Алдриџ прочита? Се смеам со еден другар, ова би било прв договорен трансфер пред трансфер период после Јовановиќ :)
Само да не биде промашен трансфер како него.

Сепак не верувам дека Даунинг ќе остане. Ова го очекуваше Роџерс, да направи некоја добра партија за да му рипне цената. Може само продажбата да се одложи за до лето, како и да е мислам дека ќе го напушти клубот...

Сепак не верувам дека Даунинг ќе остане. Ова го очекуваше Роџерс, да направи некоја добра партија за да му рипне цената. Може само продажбата да се одложи за до лето, како и да е мислам дека ќе го напушти клубот...
И јас истото го мислам. Мада ако дојди пример Инс ( а гледам Пачеко и Робинсон можно е во Блекпул изгледа сакаат да ги намамат за Инс) ќе треба сепак да остани еден од Даунинг/Асаиди. Секако претпоставуваме дека Кол ќе си оди. Ако веќе не смета Роџерс на Асаиди поарно него нека го шитни. Џабе дреми на клупа. Т.е ни на клупа не е.
Пак ќе речам: Дони, Спиринг, Керол :place: , Кол се играчи кои мора да бегаат. Даунинг е под знак прашалник. Исто и еден од Хендерсон и Шахин. Џабе дремат во клубот. Или не играаат или имаат слаби партии. Поарно двата да си одат и да дојди Ериксен/Иско. Роџерс рече ќе барал ваква 10ка за на лето. Исто и Реина ако не ја крени формата треба да си оди. Има уште доста работа со трансферите. Затоа мора да се побрза. На некој начин сум перфекционист. Не можам да поднесам работите да не се средени и дотерани под конец. Не можам комплетно да уживам во носењето на нови играчи ако ѓубрето е уште во тимот. За да се намали работата за на лето сега нека ги земат Стариџ, Инс и лев бек. Да се шитнат Дони и Кол. Спиринг за жал ќе треба да чекаме до на лето исто како и за Керол. Реина и Даунинг исто.
Бтв на википедиа има посебен пасус за Стариџ во Ливерпул. Плус во кариерата и табела со Ливерпул му е направена. Не дека википедиа е доверлив извор (пред да речите дека секој можи да пиши) ама обично при вакви работи значи дека се е средено. Да се глупости како обично само во курент клуб ќе ставеа Ливерпул. Вака посебен пасус со плата итн и посебна графа за кариерата во Ливерпул. Вака беше за Роџерс ден пред да дојди кај нас. Неколку реченици за неговиот трансфер во Ливерпул имаше и плус графа за успехот во Ливерпул

Абе готов е Стариџ, само уште прегледи и потпис фали.... и нормално да не им текне на Тотенхем да се умешаат :D

Плус Борини се враќа. Уште не го кажал последниот збор во Ливерпул. Настрана мајтапите овде, ама има потенцијал дечкото. Некако ми се чини дека со него бевме поопасни. А размениве со Челзи ни одат.
Ние нив Бенајун, Торес, Меирелес, Бенитез
Тие нас Кол, Борини, Стариџ, Роџерс
Мислам дека после играчи и менаџери кај и да е и газдите ќе си ги смениме :icon_lol:

Па и Џонсон беше нивни едно време, затоа ги ебкаше редовно. А сега Торес и Бенитез кога се таму, они инфилтрирано ги самоебат. По 2 сезони Рафа ќе ни го врати Торес и он ќе биде како стариот што го имавме и ќе покаже дека ги тролал само Челзи колку да им ја убие играта и да им го спушти рејтингот само...

Колку сме манипулативни брее....

Плус Борини се враќа. Уште не го кажал последниот збор во Ливерпул. Настрана мајтапите овде, ама има потенцијал дечкото. Некако ми се чини дека со него бевме поопасни. А размениве со Челзи ни одат.
Ние нив Бенајун, Торес, Меирелес, Бенитез
Тие нас Кол, Борини, Стариџ, Роџерс
Мислам дека после играчи и менаџери кај и да е и газдите ќе си ги смениме :icon_lol:
:pos: Кои трансфери човече. Фали уште Малуда да ви го дадеме :D

П.С. Ние добивме подобри играчи од вас ;)

:pos: Кои трансфери човече. Фали уште Малуда да ви го дадеме :D

П.С. Ние добивме подобри играчи од вас ;)
Подобри можи не, ама поскапи.....:D
--- надополнето: 23 декември 2012 во 12:15 ---
Ништо подобро од ова. Недела, утринско кафе, расположение на нивоу, Ливерпул газеше претходниот ден.....
Презадоволен сум од вчерашното издание, штета за Даунинг што дури сега почна да игра вака, а дечкото одсекогаш имал потенцијал ама неконстантноста, притисокот медиумски си го направија своето, секогаш ми е мило кога ќе видам капетанот дека постигна гол, а комбинацијата Енрике-Суарез таква немало во историјата на спортот од времето на Пипен-Џордан :D, Стариџ е блиску до потпис,Борини е блиску до враќање едино жалам за изјавата на Кара во која вели оти веројатно ќе оди во пензија....
Сега со Стоук јас пак ќе речам, тежок терен,тешко гостување ама нема за Ливерпул тешки гостувања на секој натпревар мора да се оди на победа

Ranomi од кај Алдриџ прочита? Се смеам со еден другар, ова би било прв договорен трансфер пред трансфер период после Јовановиќ :)
Не. Прочитав од страната И ЈАС СУМ ЛИВЕРПУЛ. Тие секогаш се најточни и најбрзи со информациите :icon_mrgr:.
Се заебавам, Алдриџ прв пренесе и после сите по него :).
Наскоро и Инс, во обратен правец Робинсон и Пачеко на позјамица.

Даунинг нека изигра како вчера наредниве 2-3 утакмици и останува ;) Како што рече и Роџерс. ( иако досега неколку пати не излажа хаха ) Од Стариџ и не знам дали да очекувам многу.. многу е себичен бе.

RickyLFC9 само на Њукасл X2 за 1500.. матер да му ебам на Амеоби :mad::mad:

И уште нешто:Нгу ќе оди на позајмица во Бирмингам а Батланд брани таму :sneaky:. Почнале да го користат мозокот овие од нашата управа.

Борини,Стариџ,Суарез ..:cautious:

Само да не даваат пари на ИНС и ќе бидам задоволен(бар од купувањево) + да земат плејмејкер нешо како Ериксен или слично..со други зборови некој што знае да се вртка со топка.

+ Алан се докажа дека треба да ја згрее клупата ,не смее да играме со 2ца некорисни играчи за нападот(Лукас и Алан)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom