Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Викате Даунинг останува а? :X3: Суарез аут, Карагер ин сега, и он да даде гол :D

Liverpool sega e na 8 mesto, 5 bodovi zad Arsenal , Everton , Tottenham , WBA. Da ja pobedea Aston Villa minatoto kolo ,sega ke bea na samo 2 boda do niv .

Даунинг ако изигра уште некоја ваква утакмица нема потреба да си оди. Само мислам дека Роџерс ќе го искористи ова за да лапни некоја пара плус за него. А од досега виденото играчи што треба да си одат со сигурност се
Дони
Спиринг
Кол
Керол - колку и да не сакам нема шанса кај Роџо
А пак за Даунинг се двоумам. Да видиме прво како ќе продолжи
Исто така Шахин/Хендерсон. Еден од овие двајца мора да бега. Или пак двата да бегаат а да дојди некој страшен талент од типот на Ериксен или можи и Иско.
Голман ќе видиме на крај на сезона. Реина брани очајно. Два пати денес лошо изреагира ама ајде ќе видиме тоа во Мај.
Засега шпиц, крило, шпиц и лев бек
Ако Стариџ и Инс се договорени би било добро Виља да го лапниме за мала сума и да си го вратиме Инсуа. Мада со оглед на тоа што по крајот на сезоната Робинсон ќе има веќе 19 години можиме да почниме да размислуваме да го уфрламе во игра па можи и ќе заштедиме за бек иако Инсуа одма би го вратил

Ваков Ливерпул одамна неам гледано. Даунинг :cuc:
Нема ни да видиш во скоро време :icon_lol:
--- надополнето: 22 декември 2012 во 20:46 ---
Изгледа кај и да е Стариџ и официјално ќе биде ваш играч,ај со среќа да си го користите
Ако не чини во рок од колку дена можиме да го вратиме??
Бтв погрешниот црнец го земаме од кај вас. Лукаку требаше :(

верно ли е воа или очиве ме лажат ?
зошто секоа утакмица не ја играат овака смирено и без паника со без број пасови , сега во една сериа нека влезат таман сити утд арсенал да ги бутнеме во најгустото :гик:

Ranomi од кај Алдриџ прочита? Се смеам со еден другар, ова би било прв договорен трансфер пред трансфер период после Јовановиќ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom