Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Јесда е створен, ако споредуваат со Суарез и ако одлучат да го носиме, би требало да ги дадеме истите пари, и они исто толку да побараат. Такада овој трансфер е реален. Али ќе почекаме до лето, првин да видиме зимава што ќе биде и како ќе се одвиваат работите до крај на сезона.
Исто така клучен момент за доведување на Ериксен е пласман во топ 4. Во спротивно мислам дека ќе оди кај Тотенхем. Околу 20 милиони би требало да изнесува евентуелен негов транфер.

#lfc want 9-10m for #downing if we dont get that he will stay

Правилна одлука според мене. 10 милиони, ни помалце ни повеќе, би било добра цена и за нас и за тој што би го купил.

Било Ериксен било Иско било нкој сосем трет од Бразил/Белгија/Шпанија.............ќе ископаат некој. Инс нека дојди и уште еден класичен шпиц, па лев бек и ова десеткава на лето. Ај ако продолжат вака со повреме да работат ќе средат за брзо.
Туку од оние умрените изгубивме ли некни бе?? :tapp: Наместо да ги наполниме и ние, курташак си игравме, па пацерски гол прими Реина и стап

Абе Бенитез си е Бенитез остајте шо тресат зелени овие од CFc , него една А Вилла ќе му прај проблеми како не. Ако не освоил купот у Јапонија и ајде не го бива .. знаев дека денес ќе ги здроби. знаев! Тоа само со нас може да им се случи да ни дадат 3 гола и да не тепаат ... упм

Наводно Инс бил во ВИП ложата вчера

425423_462001830502063_1038706577_n.jpg

Знам кој е бе, прва вест ми беше кога упалив фб. Требало таму да прашаш што мислат да видат без да кажеш :D

Знам кој е бе, прва вест ми беше кога упалив фб. Требало таму да прашаш што мислат да видат без да кажеш :D
Епа не видов дека е ставено на фб и затоа го постирав тука. Ја запоставив страната последните 2 недели (n).
--- надополнето: 24 декември 2012 во 00:02 ---
Сахин шо прајт бе...играт или јок? :)
Во јуни ќе ви го вратиме најверојатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom