Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Дефинитивно, за лечење си чат-пат... :rolleyes:
Зошто?? Според тебе би требало да седам и да аплаудирам?? Реина е очај веќе две години. Џерард е најслаб сезонава. Ален изгубен. Стерлинг е копиљак не му е местото во прв тим редовно. Јас ги ставам во игра?? Море ич кур не ме боли. Сакам трофеј сезонава. И топ 6 финиш.

Момци и девојки поддржувачи на нашиот си најсакан клуб ЛИВЕРПУЛ, сакав да напишам еден искрен пост.....
Во последниве 2-3 месеци воопшто не се води никаква дискусија овде (освен во ретки случаи) за нашиот Ливерпул, туку се пишуваат постови со кои се навредува Роџерс....дајте да почниме со некои дискусии наместо со вакви работи и искрено во последниве 2-3 месеци фан клубов на ништо не ни личи....ова сакам сите да го прифатиме како позитивна констатација и да го вратиме стариот сјај во нашиот фанклуб......

Поздра и YNWA

" Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say,
'We're Liverpool'
". - Bill Shankly 1976

1. Батленд/Тер Стеген
2. Инсуа или не знам кој било лев бек за резерва ќе се најди некој
3. Црнчиште за деструктивец
4. Крило односно крилен напаѓач како Реми, Андре Ајеу или крај краева Мертенс
5. Шпиц. Нека е и Стариџ. Можи Ба. Гледам и Бентеке ќе го биди. Уште еден од плејадата млади белгиски супер таленти. Само висок е можи да не му одговара на Роџо во стратегијата
6. Ериксен/Холтби

Аут
Хендерсон
Даунинг
Кол
Дони
Керол
Спиринг
Реина - ако продолжи со ваква форма. Ако се врати во форма ќе ни заштеди време и пари
--- надополнето: 15 декември 2012 во 20:15 ---
И сакам Роџерс да го прашам нешто. Дали вежбаат шутирање на тренинзи?? И дали има мозок во тоа тиквата?? Дајте ми и меил нешто. Овие две прашање морам да му ги поставам

Зошто?? Според тебе би требало да седам и да аплаудирам?? Реина е очај веќе две години. Џерард е најслаб сезонава. Ален изгубен. Стерлинг е копиљак не му е местото во прв тим редовно. Јас ги ставам во игра?? Море ич кур не ме боли. Сакам трофеј сезонава. И топ 6 финиш.

Епа ај да зееме сите и да плачеме по форумот...

ливерпул изгуби ......зборувај ми за тоа

ве читам и сваќам дека животот не ми е скратен за 5 години поради тоа што не ја гледав утакмицата, ќе има ли крај нашава траги - комедија

фали стив кларк во тимот !

Стварно е срамота вака да се игра на домашен терен, без срце и без муда. Ама таков тим станавме и тоа е реалноста, веќе подолго време сме научени на вакви резултати нема што да не чуди (расипува викенд). Мене искрено ми беше изненадување победата во гости и мислев дека ќе биде некоја пресвртница во сезоната ама очигледно ептен сум се заебал. Више незнам ни кого да кривам, затоа ќе кажам нешто МОРА да се смени во клубот, незнам дали е тоа чистачката или Хенри ама некој мора да биде отстранет од тимот. Иначе си проаѓаат сезона а лекот не се наоѓа, апсолутно никаква промена нема во овој Ливерпул и тој лани, па што сакате кажете. Домашниот терен мора да биде место кај што ќе се игра офанзивно со 2ца напаѓачи ( не ми е гајле дали имаме или не, земи од младинците и стај го напред), и тука да ги собираме сите 3 бода, додека на гости нека игра само со Суарез напред па што биде биде.
И за крај дур не видам некоја промена ќе избегнувам да пишувам на темава, затоа што више немам ни што да кажам

Епа ај да зееме сите и да плачеме по форумот...
Ај да се смееме
--- надополнето: 15 декември 2012 во 21:49 ---
На крај краева и вие толку разбирате. Носете се у пичку материн!

Прв и основен проблем се газдите. Да не купеа шеици или Кинези друга песна ќе се пееше. На овие сегашните им е гајле за трофеи кога профит може да остварат и на друг начин.

Прв и основен проблем се газдите. Да не купеа шеици или Кинези друга песна ќе се пееше. На овие сегашните им е гајле за трофеи кога профит може да остварат и на друг начин.

нема врска то. на толку потрошени пари, ние неаме успех. единствениот проблем кај газдиве е шо земаат некакви си нижоразредни тренери. (n)
роџо тотално ја оплеска денеска, за џабе ни беа двете победи по ред. со овој пораз моралот паѓа на 0!!!
вака гледано, ни тој не ги трефна засилувањата, асаиди ТРУП, ален ПРОМАШАЈ, а борини не го споменувам засега. да се надеваме дека ќе ги трефни засилувањата во јануар, оти вака не оди.

Сакате дискусија?:)Ајде еве црно на бело кај сме биле а кај сме сега...Лани ова време 30 бода, 6 место(крш форма на Суарез, бетер на Керол)

Кој прв ќе почне да си го каже своето мислење околу овој наш ''прогрес'' годинава и да ни каже во кои делови е тој прогрес,во одбрана, во напад, во реализација, во стил на игра или нешто 10-то?

dsadsadas.png

друже шо да се дискутира кога кели и стерлинг одбиле да потпишат договор со тимот
кој к*р им е ? малце им се 35 000фунти неделно па тоа се е за во една ден да се прави сапун бре, 18 години копињаци кој треба да мочне во гаки кога ке го стават да влезе во 90 та а не тука ги распрделе прв тим секој натпревар и нормално дека вака ке прават :facepalm: ? само розата е занив лекооооттттт

ни фали човек како фергусон колку и да го мразам но има да се знае кој е кој во тимот пример со бекам ке ти дадам ...

It's ok, некоја наредна сезона ќе биде наша. :) Шала на страна, ситуацијава е донекаде очекувана, со оглед на тоа што 4 тренери се сменија (вклучувајки го Бенитез), 4 различни тактики и при секој трансфер период секој си носи играчи по негова замисла. Од друга страна, буџетот ни е релатовно слаб, газдите - Американци (enough said), мотивација нула кај играчите. Всушност и каква мотивација би имал Стиви, светски играч, во екипа на 12 позиција, со колеги Даунинг и 18 годишни деца?? Човекот во три години, два пати го водеше Ливерпул во финале од Лига на Шампиони, а сега ЛШ е нешто недостижно... Сме биле на 4 поени од 4 место, големо чудо. Роџерс се осмели дури на второ место да цели, а во мегувреме заборави на 10 позиција, која патем ни беше и највисока оваа сезона. А да не зборам дека и две екипи позади нас го имаа истиот број на поени.

Мразам овакви фрази, ама big disappointments come from high expectations. Не е оваа наша сезона, нема да биди; Ако нешто излезе, по грешка некој трофеј да заврши кај нас tant mieux.

Инаку Роџерс воопшто не ми наликува на човек кој треба да го води Ливерпул, но сепак мислам дека треба да му се даде шанса. Неговото отпуштање би донело, нови проблеми, повторно менување на играчи, нови тактики, нов период на прилагодување. Во моментов ни треба само време, добар буџет и некој што ќе знае да внесе барем малку ентузијазам во тимот.

Ќе биде некоја следна наша, само дали Кара ќе држи пехар како играч или тренер. :)

It's ok, некоја наредна сезона ќе биде наша. :) Шала на страна, ситуацијава е донекаде очекувана, со оглед на тоа што 4 тренери се сменија (вклучувајки го Бенитез), 4 различни тактики и при секој трансфер период секој си носи играчи по негова замисла. Од друга страна, буџетот ни е релатовно слаб,
inb4:Челзи сменија 10 тренери и освоија ЛШ,а ние трошиме милиони за Хендо,Ален,Керол и останати не докажани играчи и пак ќе викаме дека парите биле проблем

Ќе се дотркаламе некако на гз на глава со неконстатна форма и мал и очигледно недоволно спремен состав следниве неколку утакмици до нова година. После почнува зимскиот преоден рок. Е тука ако не изиграме паметно и земеме квалитет а не проспект, отидоа наредните 10 години у пизду материну, курац куросан, мајчина гузица, путка малешевска и све слично на тоа. Бољи е да имаат цел Роџерс, американците, скаутите од Сити што ги земавме, стручниот штаб и управата. Пошто ако немаат цел и ако не работат на неа, и планираат трансферите да ги сврзуваме на 30ти и 31ви јануари, а воедно тие трансфери да не се ко што треба, ни отиде клубот у горенаведените поими, а ја лично ќе ги испратам таму. Дотогаш останувам со сто процентна поддршка до сите, разбирлива е ситуацијава во која што сме со оглед на тоа како си поминавме летово, плановите и целите од претхдните сезони и самиот состав со кој располагаме оваа сезона. Али ако тоа не се поправи зимава.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom