Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
1.Најлош старт во последните 50 години во ПЛ .
2.Најголем пораз на Енфилд во последните 5 години .
3.Најлош траснфер период каде останавме без класична 9-ка ,прв пат во историја(ваљда)

Сето ова асоцира на едно име..

komunjari.png

Се се ќе разберам ама оние кои се прават фанови да го наречат тимот Лузерпул никако да сфатам. И мене ме кутнаа на спортска, па?
Ебати фановите мизерни :tapp: ......

Се се ќе разберам ама оние кои се прават фанови да го наречат тимот Лузерпул никако да сфатам. И мене ме кутнаа на спортска, па?
Ебати фановите мизерни :tapp: ......
Ја би го уништил ливчево на кое ги имав кец ако треба да тепаме. Не ми е битно, ги мразам оние говнана што замараат како биле бутнати на спортска од Ливерпул.

По приоритет иде:

Ливерпул
Ливерпул
Ливерпул
Ливерпул
Ливерпул
Ливерпул
Ливерпул
Ливерпул
|​
|​
|​
|​
|​
| ----- Многу други ствари​
|​
|​
|​
|​
|​
|​
|​
Спортска.

Сабота, 14 Декември 2012 година

После фантастичната победа над Вест Хем,секој навивач на Ливерпул очекуваше уште една победа во низа и конечно влегување во одлични форма на нивните пулени....се во црвено на Енфилд, Ливерпул има голема доминација, минута аплауз за Стен Петров во чест на неговата победа против леукемија, ечи fields of anfield road и сите си викаат the good old times are back но се случува спротивното, после само 2-3 минути Бентеке го замолкна Енфилд....пред лицата на секој скаузер се враќа реалноста која е и те како сурова, старата болка на нереализираните шанси продолжи....Енди Вајман и Бентеке уште еднаш, ставија сол на раната кај секој скаузер....

На овој Ливерпул му фали многу,многу повеќе од сите ние што мислиме....се виде немоќта против "послабите" екипи кои ќе се збијат во 16 метри пред нивниот гол, без корпулентен напаѓач (ама НЕ Керол), уште еднаш се виде оти на Стерлинг му треба одмор и оти тој не треба да биде стартер, Кол се чини си ја оконча судбината на Енфилд со овој очаен настап денеска, се виде оти ни треба брз крилен играч, како и реализатор на шансите кои заедно со Суарез ќе бидат убиствена комбинација, и се виде оти му треба замена за Реина (Батленд кој има 19 години би била одлична аквизиција)...една работа што можи да радува се настапите на Хендерсон кој е се подобар и подобар....

We wil have to bounce back Christmas is just behind the door,а сите знаеме оти околу Божик се играат 4-5 натпревари во 10тина дена и каде се одредува текот на вториот дел од сезоната....

Како и да е овај пораз не смее да влијае на играчите, на навивачите ние сме навикната на ова нели? Но мора да се смени ова.....

Ако ви е некоја утеха, на ливчето што го имав наместо Ливерпул жената од кладилницата ми ја пишала Норвич кец. Јас не ни видов тогаш кога уплатив и цело време си мислев дека ја имам Ливерпул. Значи не сум ви јас баксузот.
Од друга гледна точка, можеби жената што работи во кладилницата знаела дека Ливерпул е местена за двојка, па се сожалила над мене и ми ја пишала Норвич кец. Се си бива. :confused:

Ако ви е некоја утеха, на ливчето што го имав наместо Ливерпул жената од кладилницата ми ја пишала Норвич кец. Јас не ни видов тогаш кога уплатив и цело време си мислев дека ја имам Ливерпул. Значи не сум ви јас баксузот.
Од друга гледна точка, можеби жената што работи во кладилницата знаела дека Ливерпул е местена за двојка, па се сожалила над мене и ми ја пишала Норвич кец. Се си бива. :confused:

Си имал среќа :pos: . А стварно помисли дека ти си баксузот?

СИКТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР !!!!! Среќо една ццц...

Не верувам дека имаш толкаво влијание на космосот за да ни бидеш баксуз,бро :)

Пак сме 12то

tumblr_m666dvrlye1rzzuhjo1_250.gif

Не знам по кој да пцујам . Овие дегенски играчи не се криви. Крив е тој што ги става во игра. Само ајде......криви се и навивачите што не знаат да им слезат и да ги постелат од ќотек. На клоци да ги избркаат сите.
Околу трансферите - или Роџерс ќе го среди тимот (се сомневам пошто е лоботомиран) или отказ уште при првиот неуспех.
Реина ако вака продолжи на лето куферчињата и нека се гони оттука. Со тие пари Батленд или уште подобро Тер Стеген за замена.
Хендерсон и Спиринг аут и со тие пари замена за деструктивец и лев бек.
Кол и Даунинг аут а веројатно и Керол колку и да не сакам. Со тие пари плус некое милионче од кретенските газди шпиц и крило. Сакам шпиц и крило кои ќе знаат да ја ЗАБИЈАТ ЕБЕНАТА ТОПКА ВО ГОЛОТ!!!!
Шахин очигледно нема придонес овде. Или е во мизерна форма или е повреден. Плус не го игра кај шо треба велемајсторов така да џабе ќе го откупиме. Наместо него да се одвојат пари за Ериксен или ако веќе им е скап тогаш ене го Холтби. Уште не го продолжил договорот мислам така да можи ефтино да се земи.
Џерард на клупа, Ален на клупа, Стерлинг на клупа. Или ќе го направи ова Роџерс или ќе се продолжи со неуспеси што би донело до отказ. Ако не успее да освои трофеј сезонава и да заврши во топ 6 тогаш - ОТКАЗ!!!! Не ме интересира дали имал или немал тим дали имал или немал среќа и дали му требало време. Или ќе го среди тимот, ќе освои трофеј и ќе заврши во топ 6 или ОТКАЗ!!

Не знам по кој да пцујам . Овие дегенски играчи не се криви. Крив е тој што ги става во игра. Само ајде......криви се и навивачите што не знаат да им слезат и да ги постелат од ќотек. На клоци да ги избркаат сите.
Околу трансферите - или Роџерс ќе го среди тимот (се сомневам пошто е лоботомиран) или отказ уште при првиот неуспех.
Реина ако вака продолжи на лето куферчињата и нека се гони оттука. Со тие пари Батленд или уште подобро Тер Стеген за замена.
Хендерсон и Спиринг аут и со тие пари замена за деструктивец и лев бек.
Кол и Даунинг аут а веројатно и Керол колку и да не сакам. Со тие пари плус некое милионче од кретенските газди шпиц и крило. Сакам шпиц и крило кои ќе знаат да ја ЗАБИЈАТ ЕБЕНАТА ТОПКА ВО ГОЛОТ!!!!
Шахин очигледно нема придонес овде. Или е во мизерна форма или е повреден. Плус не го игра кај шо треба велемајсторов така да џабе ќе го откупиме. Наместо него да се одвојат пари за Ериксен или ако веќе им е скап тогаш ене го Холтби. Уште не го продолжил договорот мислам така да можи ефтино да се земи.
Џерард на клупа, Ален на клупа, Стерлинг на клупа. Или ќе го направи ова Роџерс или ќе се продолжи со неуспеси што би донело до отказ. Ако не успее да освои трофеј сезонава и да заврши во топ 6 тогаш - ОТКАЗ!!!! Не ме интересира дали имал или немал тим дали имал или немал среќа и дали му требало време. Или ќе го среди тимот, ќе освои трофеј и ќе заврши во топ 6 или ОТКАЗ!!

Дефинитивно, за лечење си чат-пат... :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom