Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја би го уништил ливчево на кое ги имав кец ако треба да тепаме. Не ми е битно, ги мразам оние говнана што замараат како биле бутнати на спортска од Ливерпул.Се се ќе разберам ама оние кои се прават фанови да го наречат тимот Лузерпул никако да сфатам. И мене ме кутнаа на спортска, па?
Ебати фановите мизерни......
Ако ви е некоја утеха, на ливчето што го имав наместо Ливерпул жената од кладилницата ми ја пишала Норвич кец. Јас не ни видов тогаш кога уплатив и цело време си мислев дека ја имам Ливерпул. Значи не сум ви јас баксузот.
Од друга гледна точка, можеби жената што работи во кладилницата знаела дека Ливерпул е местена за двојка, па се сожалила над мене и ми ја пишала Норвич кец. Се си бива.![]()
СИКТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР !!!!! Среќо една ццц...Ако ви е некоја утеха, на ливчето што го имав наместо Ливерпул жената од кладилницата ми ја пишала Норвич кец. Јас не ни видов тогаш кога уплатив и цело време си мислев дека ја имам Ливерпул. Значи не сум ви јас баксузот.
Од друга гледна точка, можеби жената што работи во кладилницата знаела дека Ливерпул е местена за двојка, па се сожалила над мене и ми ја пишала Норвич кец. Се си бива.![]()
Не верувам дека имаш толкаво влијание на космосот за да ни бидеш баксуз,броАко ви е некоја утеха, на ливчето што го имав наместо Ливерпул жената од кладилницата ми ја пишала Норвич кец. Јас не ни видов тогаш кога уплатив и цело време си мислев дека ја имам Ливерпул. Значи не сум ви јас баксузот.
Не знам по кој да пцујам . Овие дегенски играчи не се криви. Крив е тој што ги става во игра. Само ајде......криви се и навивачите што не знаат да им слезат и да ги постелат од ќотек. На клоци да ги избркаат сите.
Околу трансферите - или Роџерс ќе го среди тимот (се сомневам пошто е лоботомиран) или отказ уште при првиот неуспех.
Реина ако вака продолжи на лето куферчињата и нека се гони оттука. Со тие пари Батленд или уште подобро Тер Стеген за замена.
Хендерсон и Спиринг аут и со тие пари замена за деструктивец и лев бек.
Кол и Даунинг аут а веројатно и Керол колку и да не сакам. Со тие пари плус некое милионче од кретенските газди шпиц и крило. Сакам шпиц и крило кои ќе знаат да ја ЗАБИЈАТ ЕБЕНАТА ТОПКА ВО ГОЛОТ!!!!
Шахин очигледно нема придонес овде. Или е во мизерна форма или е повреден. Плус не го игра кај шо треба велемајсторов така да џабе ќе го откупиме. Наместо него да се одвојат пари за Ериксен или ако веќе им е скап тогаш ене го Холтби. Уште не го продолжил договорот мислам така да можи ефтино да се земи.
Џерард на клупа, Ален на клупа, Стерлинг на клупа. Или ќе го направи ова Роџерс или ќе се продолжи со неуспеси што би донело до отказ. Ако не успее да освои трофеј сезонава и да заврши во топ 6 тогаш - ОТКАЗ!!!! Не ме интересира дали имал или немал тим дали имал или немал среќа и дали му требало време. Или ќе го среди тимот, ќе освои трофеј и ќе заврши во топ 6 или ОТКАЗ!!