Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
belki se opametija od katastrofata so fekir ajdee ova bese crna dupka vo timot od koja gubevme po 10-15 boda vo sezona ako Alison uspee da donese 10 kako sto to o pravi de gea , ke dobieme edno 20 boda + vo narednite sezoni

Превише пари ви се овие за голман којшто има една добра сезона, боље на посигурна опција да идеше Лпул

Кој е моментално посигурна опција, а може да се купи?

Кој е моментално посигурна опција, а може да се купи?

Истово сакам и јас да го прашам. Можеби не е најдобар голман на сфет, можеби не ни вреди толку ама нас очајно ни треба и голман со таков квалитет мислам дека нема на пазар во моментов.

Истово сакам и јас да го прашам. Можеби не е најдобар голман на сфет, можеби не ни вреди толку ама нас очајно ни треба и голман со таков квалитет мислам дека нема на пазар во моментов.

tenor.gif

Абе каков црн Донарума. Нема теорија да е подобар голман од Алисон. Плус, не е sweeper keeper, каков што му треба на Ливерпул.

Реално топ...
Може некој стопер плус да се земе.
Средина е екстра плус фекир или некој у тој стил.
Џердан си е топ за клупа, ротација и се остало. Окс го чекам ептен и него го рачунам како ново засилување. Сега треба паметно да избере шо да остае за напад од Ингс, Стаџ, Ориги, Соланке. Ја навива за Стаџ ако се адаптира и ја исфура цела подготвителна фаза како шо треба ќе биде перфектно.

Ауу ептен лошо, криво ми е за Окс, таман почна да покажува што може и ваква повреда... Се надевам нема да биде како Ингс.
6419ba76dc8059b8aaf499d9d02b3a81.jpg

Ако е вистина ова за Окс, стварно штета, таман ќе почне да игра, да крева форма ќе го снајде некоја лоша повреда, истава приказна беше со него и во Арсенал.:(

Ова е и повеќе од лоша повреда, скоро година ипол у аут...

Не им е на сите телото за професионален спорт :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom