Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Стариџ ако остане фит е перфектен за играч од клупа и поквалитетен од Ориги, Соланке и Ингс. Проблемот е што сите знаеме што ќе се деси на 20ти август, кога ќе влезе 80та а во 83та ќе се фати за задна ложа, ќе си седне и само ќе напраи циркуларно движење со двата показалци.

Квалитетен играч ама повредите буквално му ја ебаа кариерата.

Ориги слабо одигра во Волфзбург така да сигурно ќе го продадете

Ориги слабо одигра во Волфзбург така да сигурно ќе го продадете
Да да а пази, му стаиле прајс тег од 27м фунти :D

37705014_10212038282295609_5734136860372893696_n.jpg

2 од 6 ако се остварат ќе биде добро

и Соланке нека го шитнат за таквоото не чини... млад ваков таков.
Нека купа некој добар напаѓач за на клупа да може да се става кој ке биде густ распоредот зошо на Стаџ цела сезона нема да можеме да се потпреме. Ако пак се повреди ќе остане само Боби

lele lele kakva bruka ke e so fabinjo licno jas na 25 g edna klasa poaren bev snosti gi gledav siti so deca im drzese lekcii po fudbal na drvata , moram da reteriram za ova drvoto fabinjo oti koa go ledam se ezam od nervoza , dijagonala coekov ne poodi site sto gi proba zavrsija vo tribina tolku e spor sto g pretrkvaja kako konji magare sto pretrkvaat nz mn raboti se slagam so klop no ova drvo ke e bruka nevidena i zaedno so gerdan dzabe se doneseni letovo

lele lele kakva bruka ke e so fabinjo licno jas na 25 g edna klasa poaren bev snosti gi gledav siti so deca im drzese lekcii po fudbal na drvata , moram da reteriram za ova drvoto fabinjo oti koa go ledam se ezam od nervoza , dijagonala coekov ne poodi site sto gi proba zavrsija vo tribina tolku e spor sto g pretrkvaja kako konji magare sto pretrkvaat nz mn raboti se slagam so klop no ova drvo ke e bruka nevidena i zaedno so gerdan dzabe se doneseni letovo

Можда му треба време да се адаптира на играта на Клоп

Не се летајте со експертизи за футбалери на пријателските. Многи пати тие што растураат на овие натпревари па после кога почне сезоана се изгубени. Исто важи и за комплет за цели екипи. Една сезона мислам 2014/2015 и Ливерпул го тресна Дуртмунд 4:0 и тоа стариот дортмунд кој играше екстра,пред тоа имаше добри игри со Милан и Сити,па сите видовме како заврши таа сезона. Фабињо ќе се вклопи во играта тоа сум 100% сигурен.Исто и Шаќири,за Кеита и Алисон немам коментар дека ќе бидат екстра.

А да си игра Фабињо десен бек? Може е почетничка трема ама некако многу е невнимателен и нервозен како за везњак.

А да си игра Фабињо десен бек? Може е почетничка трема ама некако многу е невнимателен и нервозен како за везњак.

Па Фрос, се надевам дека е до тремата пошто десен бек, тешко покрај Трент и Клајн.

Па Фрос, се надевам дека е до тремата пошто десен бек, тешко покрај Трент и Клајн.
Вториов мислиш дека има шанси за да продолжи кариера во Ливерпул? :D Без заебанции прашувам зошто не знам што бидна со него, скроз исчезна од фудбалов.

Вториов мислиш дека има шанси за да продолжи кариера во Ливерпул? :D Без заебанции прашувам зошто не знам што бидна со него, скроз исчезна од фудбалов.
Да да, дефинитивно останува Клајни. Лани изчезна од мапа пошто беше повреден, нека ти текне дека имаше неколку настапи на крај на ланска сезона, кога се опорави скроз.

Мене не ми е јасно зошто од нашите навивачи е отпишан Клајн. Како брзо кренаа раце од него.
А и Морено гледам не го сакаат по страниве балкански.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom