Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
8240500c9dcb2d8a6a2ce3e17ea008b7.jpg

aj airlija neka bide

konecno nema da mi se tresat koskite na sekoe dvizenje na topkata kon nasiot sesnaesetnik

ovoj fabinjo i sakiri za kur ni se ja gledav denes so b burn ovoj fabinjo e drvo coece ne znaj kaj tera

Изгледа како животиња, висок, крупан, развиен а има још пубертетски бубуљице на лице.
Како и да е сас среќу!

Јас повозбуден у живот не сум бил за трансфер на клубот, што вика Кара, после Реј Клеменс, кој бранел во 70тите, Ливерпул имал двајца асални голмани Гробелар и Пепе. Се надевам на негова долга и успешна кариера во клубот!

#AgentBobby[DOUBLEPOST=1532040871][/DOUBLEPOST]Alisson will take Klopp's spending to £392m since taking over in October 2015. He's sold £255m worth of players in that time.

So, £147m spent in nearly three years.

Fact.
Не знам колку е точно ова дека е рандом твитераја, али сепак :D

Последно уредено:
Толку е, само што од заработените пари 150м фунти се од еден играч а 100 од 13, што значи дека сме заработиле во просек по 8 фунти од играч кога сме продавале :D

Иначе, Алисон ќе има деби на 4ти август против Наполи во Даблин.

Според тоа шо го глеав чера Ориги си е тапа.
Клајн нишо специ од кој се врати од повреда,искрено. Немаше ниеден асален влез, пас и не беше уопште опасен.
Соланке шо знам мех.
Младинците горе доле сите на позајмица.
Освен оној Филипс(или како и да е) некако океј ми се виде у тиа пола саат шо ги изигра.
За Марковиќ искрено не знам.
Од играчиве до сеа шо сум задоволен- Стаџ дефинитино до сеа е перфект, дижење со топка и без топка, потези шо ги праеше у време кој газеше, буквално. Чуекот си има талент се надеам дека нема да се повреди. Ќе имамо добра замена за у напад ако биде све како шо треба.
Кеита- топче си е. Вчера се виде дека знае баеѓи со топка.
Фабињо- не го запазив баш најдобро.
Ван Дајк, Робертсон са стандард добри.
На Кариус му треба уште време да се рехабилитира од ужасното финале.

Со тоа што нема да има купување замена за Фирмино, како бекап варијанти на таа позиција остануваат Стаџ и Соланке. Клоп ептен го сака вториов и му дава шанси реално, на добар пат оди со тоа. Ама, мислам дека моментално здрав Стариџ (што е многу тешко да се деси) во теков на сезонава мора да игра пред него. На припремниве игра добро иако до сега беа аматерски противници, се надевам нема да го пратат на позајмица негде дека тоа би значело крај на неговата кариера у клубот.

Абе тоа боранија све треба да се продаде, земи тука играчи што имаат некој ефект а да не глумат дека се играчи на терен само.

Стариџ ако остане фит е перфектен за играч од клупа и поквалитетен од Ориги, Соланке и Ингс. Проблемот е што сите знаеме што ќе се деси на 20ти август, кога ќе влезе 80та а во 83та ќе се фати за задна ложа, ќе си седне и само ќе напраи циркуларно движење со двата показалци.

Квалитетен играч ама повредите буквално му ја ебаа кариерата.

Ако ги продадете сите оние што ги пишуваше на Гардијан ноќеска, пак ќе останете со слаба клупа, барем мое мислење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom