Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Добро е да се има брз играч како овој шаќири, верувам одма ќе се уклопи у играта на Клоп, сеа уште голман да купи

Пишано му било на Шаќири да заигра за вас, иако еднаш ве батали за моќниот Интер.:icon_mrgr:

Пишано му било на Шаќири да заигра за вас, иако еднаш ве батали за моќниот Интер.:icon_mrgr:

Не не' батали, си кажа и сам на интервјуто и јасно беше оддамна дека Баерн не му дозволија трансфер во Ливерпул (не кажа зошто) :D

Со игриве на Ловрен на СП (под услов да ја задржи формата) не ни треба стопер. Вирџил и Деко ќе газат, Матип резерва. Сега уште еден голман (макар и Гачевски) и идеме по титула :)

Најбитно од се во моментов е да се купи замена за Кутињо. Па после тоа ако успее да купи голман ќе е топ. Мада по последниве муабети, Фекир (или некој друг) ќе е последно засилување за летово.

Најбитно од се во моментов е да се купи замена за Кутињо. Па после тоа ако успее да купи голман ќе е топ. Мада по последниве муабети, Фекир (или некој друг) ќе е последно засилување за летово.
Значи Дени Вард прв голман....

denes navodno sme pratile 60 +10 miljoni za alison mislam deka so use 10 ke zavrsime rabota

Едноставно МОРА да се купи голман. Ама голман кој ќе е апгрејд на тоа што го имаме.

Едноставно МОРА да се купи голман. Ама голман кој ќе е апгрејд на тоа што го имаме.
Глупо ќе биде да фркнат кеш за некој што си праи Кариус челинџ.

alison blizu e ajde oficijalno se ceka sekoj moment

Рано е за „секој момент“ али можно е да биде до крај на недела, според мене.

Не купија арапите кур не боли за финансии.

Сега гарант ќе брзаат да го комплетираат трансферот пред америчката турнеја на 22ри.

Возбуден сум исто како кога го купивме Ван Дајк. Само да го докомплетираат трансферот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom