Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Значи, најверојатно Кариус останува број 1 наредна сезона. Најмногу од се сакам да успее и ни една негова грешка нема да ја препишам како негова вина, туку на Клоп. Тој е човекот кој верува во него и му дава уште една шанса.

Лани бев во право кога велев дека со стопер како Ван Дајк Ливерпул ќе е едно 50% подобар во одбрана, Клоп велеше "немало подобри стопери од неговите". Се надевам годинава нема да сум во право за голманската позиција.

Значи, најверојатно Кариус останува број 1 наредна сезона. Најмногу од се сакам да успее и ни една негова грешка нема да ја препишам како негова вина, туку на Клоп. Тој е човекот кој верува во него и му дава уште една шанса.

Лани бев во право кога велев дека со стопер како Ван Дајк Ливерпул ќе е едно 50% подобар во одбрана, Клоп велеше "немало подобри стопери од неговите". Се надевам годинава нема да сум во право за голманската позиција.

Но во тие 50% имаше удел и Кариус (како и Робо). Кариус си беше одличен се до финалето и мислам дека ако продолжи со прогресот кој што си го држеше се до финалето ќе биде одличен голман. Мило ми е што ќе му се даде шанса.

Од почеток на сезона, кога беа сите дупиња у одбрана остана само Ловрен на крај.

Сезоната ја почнавме со Мињо, Џо, Ловрен, Матип, Морено а ја завршивме со Лорис, Трент, Ловрен, Вирџил, Робо.

Доаѓањето на ВВД беше клучна но не и единствена причина за подобрување на одбраната на Ливерпул, плус и Хендо крена форма у втора полусезона зошто во првите неколку месеци лани се понашаше на моменти ко играч на трета лига север.

Abe ovoj Klop dali e dobar, kako moze da smeta na Karius be lele ke se ubijam.

абе уз него да се земе еден искусен голман не е лошо, сеа не факинг алисон да го преплаќаш 80 милиони али некој што има повеќе искуство.

karius i topka vo racete = magare i muzika se nadevam deka upravata i gazdite ke go ubedat inajdzijata klop da kupi golman

Најнови вести велат дека Клоп бил преимпресиониран од Вард и спремен е да му даде шанса да биде прв голман, што би ми направило ЕПТЕН мерак.
Друга ствар, Шачири изглеа наш ќе биде за многу брзо време.[DOUBLEPOST=1531438434][/DOUBLEPOST]ТреЌа, според Медок се враќаме по Фекир.

13.75м фунти, се збори дека утре ќе има медикал.

Ви надојде пола Гнилање на Мац Редс :D

Штанцај си дресчиња во Швицарска и регионов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom