Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Стварно е нефер од тебе да ги третираш србинките поразлично од другите... на крајот сепак сите сме луѓе.

Уште еден доказ дека си мал, не разбираш.

Тоа што е оризот за азијатките, тоа што е пиперка за македонка, тоа е и кубасот за србинките.

Што ли правам, зошто ли се трудам да објаснам :facepalm:

Уште еден доказ дека си мал, не разбираш.

Тоа што е оризот за азијатките, тоа што е пиперка за македонка, тоа е и кубасот за србинките.

Што ли правам, зошто ли се трудам да објаснам :facepalm:
Еден кубас е најбитен, не гледам како не сфаќаш.

Ќерката на Роџерс :vozbud::vozbud:
Not bad not bad :icon_lol:
1622685_722604394438239_51606399_n.jpg

--- надополнето: 4 февруари 2014 во 18:28 ---
Кога веќе почнавме @Stivie G дај сликата од Сусо со сестра му :coffee:

Шо сте напрајле бе луѓе? :eek:
Во еден момент дур ве читав помислив дека сум во темата за Љубов и секс, па морав да проверам кај сум :) Сето читам колбаци, пиперки, Србинки, па помислив дека е некоја тема за фуд порн.

Розо, дај не биди ко запечен бе. Ко гремлин е во фацата. На оваа нема ни да ми се крени. За тебе ја оставам. :D

Шо сте напрајле бе луѓе? :eek:
Во еден момент дур ве читав помислив дека сум во темата за Љубов и секс, па морав да проверам кај сум :) Сето читам колбаци, пиперки, Србинки, па помислив дека е некоја тема за фуд порн.

Розо, дај не биди ко запечен бе. Ко гремлин е во фацата. На оваа нема ни да ми се крени. За тебе ја оставам. :D

Реакцијата ми беше дека прв пат ја гледам на слика. Инаку ако оплеска Роџо таман е :icon_lol:
А и ти нема шо да остајш. Не е до тебе. Јас ги имам првите 30 пикови на драфтот :D

Реакцијата ми беше дека прв пат ја гледам на слика. Инаку ако оплеска Роџо таман е :icon_lol:
А и ти нема шо да остајш. Не е до тебе. Јас ги имам првите 30 пикови на драфтот :D
Па повеќе нема ич да го окривувам Роџерс за било кој неуспех, пошто се покажа дека човекот има визија, знеа како треба, ама не добива поддршка од газдите ко шо треба.
Едно време бев скептик, до почетокот и средината на оваа сезона, но стварно со игрите, Ливерпул ме натера повторно да верувам дека ќе ојме во ЛШ.
Можиш само да замислиш како ми е, а сигурно и на тебе и на сите останати навивачи на ЛФЦ после овој преоден рок :(
Ако по некое чудо Роџерс обезбеди ЛШ годинава, треба да добие споменик на влезот на Енфилд.
Земи ги сите пикови на драфтот и лижи шејчер преку џам :) Само имај си до тебе влажни марамчиња, да си заришуваш околу тебе и мониторот, после бурната секси забава. :D

Olaf...ja velam, daj te mu na Rodzo sansa i malkucka saglam igraci t.e pari za dopunjenje na ekipa i to je to.

I kerka s MU EBm, ko i LinDa da ja s'tpnam

Olaf...ja velam, daj te mu na Rodzo sansa i malkucka saglam igraci t.e pari za dopunjenje na ekipa i to je to.

I kerka s MU EBm, ko i LinDa da ja s'tpnam
Е па и ја то велам. Со 2-ца играчи во преодниов рок, ЛШ немаше да ни избега.

Шо е ова во фан клубов сето манијаци, јебачи и такви работи :D а пола од нив, Линда или таа плавата крава презентерката шо ни е, голи да ги видат, ќе се здрват и нема да знаат шо да им прават.
Сега кај да е, Рики ќе се јави и ке кука како не сме го викале на оргии :pos:

Riiiiikiiii ,,,

Riki toara macinja ostah go.

A manjacime deka sade zencki, imaeme, ama jok ZAsiLUENJA..AMA PA akoizigrame edni pet ko mamani, ne ni bega bar treto. A se posle subotava

Домаќини, кога ќе прајте тема за дербито, сабота ? Шо чекате ? Многу на жени ми сте фрлени некако :)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom