Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
може за 10 да дојде, но мое мислење е дека нема да се снајде кај нас, не дај Боже
Грешиш и те како би се снашол ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може за 10 да дојде, но мое мислење е дека нема да се снајде кај нас, не дај Боже
Супер играч во 5 до 12 тешко, најверојатно ќе е овој, и мене воопшто не ми е по кеф но што е тоа еАбе некако како за инает сите играчи што не ги сакав сезонава добро играат. Уствари само Енрике ќе ми беше по ќејф. Ама пак......дајте ваму некој супер играч каков Зарате карате
Другар.....доста ти е на редс на фб да објавуваш официјални работи. Немој овде. Не може човек од тебе ништо да објави.
Е да.....абе арен ќе е. Од Кол подобар во секој случај. За добар добар е ама многу се себичиСупер играч во 5 до 12 тешко, најверојатно ќе е овој, и мене воопшто не ми е по кеф но што е тоа е
Другар.....доста ти е на редс на фб да објавуваш официјални работи. Немој овде. Не може човек од тебе ништо да објави.Ама добро сега простено ти е
Само да те предупредам
Сликите ги објавува колегата Суперстар
Редно беше да дојде, овие од управата како да знаеја дека денес ми е роденден па и денес го коплетираа овој трансфер
Редно беше да дојде, овие од управата како да знаеја дека денес ми е роденден па и денес го коплетираа овој трансфер![]()
Фалаепа ај среќен роденден, се најдобро!![]()
Абе не е проблемот до мене. Ќе ти се налути колегата после не ќе можиме да го смириме
Другар.....доста ти е на редс на фб да објавуваш официјални работи. Немој овде. Не може човек од тебе ништо да објави.Ама добро сега простено ти е
Само да те предупредам
Сликите ги објавува колегата Суперстар
--- надополнето: Aug 30, 2011 9:51 PM ---
Е да.....абе арен ќе е. Од Кол подобар во секој случај. За добар добар е ама многу се себичи
Редно беше да дојде, овие од управата како да знаеја дека денес ми е роденден па и денес го коплетираа овој трансфер![]()
Стварно неможе на ред да дојде човек од него....![]()
фалаПа бидите малце побрзи .... се шалам , има уште 24 часа па ќе вљда ќе зееме уште некој да објавите и вие нешто
--- надополнето: Aug 30, 2011 10:49 PM ---
најбрз си ти, така на пример јас не би ни пробал да објавам нешто бидејки знам дека ке бидеш пред мене
Среќен роденден ...![]()