Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е да сте паметни сега да го лапните Хунтелар за ефтини пари и онака Н'Гог ви е глуп, а Торес стално повреден.
airlija askolsum maskoОдлично!
И едно видео за старт:
А колку ќе чини малиов?????
--- надополнето ---
Може на зима или на лето да го земеме...сега да се среди еден преддоговор....Миралес е ОК.....не е мој тип ама ајде....како и да е ќе ни се најде....Поулсен и Миралес замени за Лукас и Маскерано....само дали Лукас сигурно ќе бега????? Како и да е ни треба некој како Бен Арфа.....дали е официјално со Њукасл или уште имаме шанси????? А за Кончески .....не знам....ќе се најде.....Инсуа ќе бега или???? Кончески 4 а Миралес 10......вкупно 14.....уште 5-6 милиони имаме и + од Лукас и Инсуа ако бегаат уште околу 12......може овој Медел или некој друг а притоа и Бен Арфа......не знам што и како ама сакам Хатем да го видам во тимот!!!! Или тој или Арда или Јанг......ДОНЕСЕТЕ МИ ЕДЕН ОД ПРОКЛЕТИВЕ ИГРАЧИ!!!!!!!!!!!!! Андерстуд?????
Бен Арфа ќе ја уништи атмосферата во Ливерпул, како што ја има уништено во секој клуб каде играл. Тој ти е Белами-тип на играч..
Одлично!
И едно видео за старт:
хахаха шо златен хедлајн има за донесувањето на меирелеш ...
Liverpool replaced Judas even before they sold him
Точно или не останува да чекаме на официјална потврда, туку за насловот ми беше ...
--- надополнето ---
“There is only one way to get experience, one way to learn, and that is to be thrown in at the deep end and you either survive or the experience breaks you” said Hodgson.
Човеков е страшен оратор, само дали ќе биде исто толку страшен менаџер.