Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.916
Поени од реакции
7.010
Е да сте паметни сега да го лапните Хунтелар за ефтини пари и онака Н'Гог ви е глуп, а Торес стално повреден.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.734
Поени од реакции
12.041
http://www.nufc.co.uk/articles/20100828/magpies-clinch-ben-arfa-signing_2240137_2137580?
SHIT SHIT SHIT BULLSHIT!!!!!!!!!! Неспособна управа бе упм......зошто не се направи никаков обид за да го донесат?????Не знам што да речам.....да пробаа ајде ќе речевме пробаа ама се неспособни да го донесат....ако не пробаа пак ќе речевме неспособни се не знаат играч да купат........во секој случај тешки кретени ни го водат тимот......за да се смирам сега мора да ми го донесат Арда или Јанг!!!!!! И со овие копуциве официјално е ?? Оти како што гледам се се сведува само на обиди....а знаеме како завршува тоа

--- надополнето ---

Е да сте паметни сега да го лапните Хунтелар за ефтини пари и онака Н'Гог ви е глуп, а Торес стално повреден.
Абе кој Хунтелар.......Нгог е Торес за него

T

the Carpenter

Гостин
Само нека дојде Меирелеш, друга приказна ќе биде на Енфилд!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.734
Поени од реакции
12.041
Тоивонен изоставен од тимот.......ајде може и овој ќе дојде.....што мислите вие???

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
хахаха шо златен хедлајн има за донесувањето на меирелеш ...

Liverpool replaced Judas even before they sold him

Точно или не останува да чекаме на официјална потврда, туку за насловот ми беше ...

--- надополнето ---

“There is only one way to get experience, one way to learn, and that is to be thrown in at the deep end and you either survive or the experience breaks you” said Hodgson.

Човеков е страшен оратор, само дали ќе биде исто толку страшен менаџер.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
И официјално од пред некоја минутка...

Раул Меирелеш е нов фудбалер на Ливерпул

Останува уште утре да ги помини медицинските тестови...

А и некои италијански извори велат: LFC have tabled a £9m bid for Gokhan Inler of Udinese today.

--- надополнето ---

And again...

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/reds-complete-meireles-deal

4 годишен договор, за него се платени 14 милиони евра.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
А колку ќе чини малиов?????

--- надополнето ---

Може на зима или на лето да го земеме...сега да се среди еден преддоговор....Миралес е ОК.....не е мој тип ама ајде....како и да е ќе ни се најде....Поулсен и Миралес замени за Лукас и Маскерано....само дали Лукас сигурно ќе бега????? Како и да е ни треба некој како Бен Арфа.....дали е официјално со Њукасл или уште имаме шанси????? А за Кончески .....не знам....ќе се најде.....Инсуа ќе бега или???? Кончески 4 а Миралес 10......вкупно 14.....уште 5-6 милиони имаме и + од Лукас и Инсуа ако бегаат уште околу 12......може овој Медел или некој друг а притоа и Бен Арфа......не знам што и како ама сакам Хатем да го видам во тимот!!!! Или тој или Арда или Јанг......ДОНЕСЕТЕ МИ ЕДЕН ОД ПРОКЛЕТИВЕ ИГРАЧИ!!!!!!!!!!!!! Андерстуд?????
Бен Арфа ќе ја уништи атмосферата во Ливерпул, како што ја има уништено во секој клуб каде играл. Тој ти е Белами-тип на играч..

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.734
Поени од реакции
12.041
Бен Арфа ќе ја уништи атмосферата во Ливерпул, како што ја има уништено во секој клуб каде играл. Тој ти е Белами-тип на играч..
Абе премногу добар играч е......знам дека е проблематичен....нешто како Балотели....меѓутоа АКО и само АКО некој успее да го скроти ќе добие светска класа играч......убиствено оружје......и Букефал бил нескротлив ама Ацко успеал да го среди и сега сите знаеме кој бил Букефал.......него ме интересира дали може некако да им ја прекинеме позајмицата на зима и да го откупиме или ќе треба да се чека до летото????

--- надополнето ---

Одлично!

И едно видео за старт:
Ај со среќа нека ни е и вака да продолжи да им прави на копуциве :pos2: само кај го нашол баш Гигс....некој друг требало

--- надополнето ---

Ама видеово е закон :pos2::pos2::pos2: не можам да се донасмеам :pos2:

--- надополнето ---

хахаха шо златен хедлајн има за донесувањето на меирелеш ...

Liverpool replaced Judas even before they sold him

Точно или не останува да чекаме на официјална потврда, туку за насловот ми беше ...

--- надополнето ---

There is only one way to get experience, one way to learn, and that is to be thrown in at the deep end and you either survive or the experience breaks you” said Hodgson.

Човеков е страшен оратор, само дали ќе биде исто толку страшен менаџер.
:pos2: Така треба за Јуда.......
Па тоа е она што го зборувам.......мора да се фрлат во огнот Пачеко и Шелви......ако биде играчи од нив ќе биде СЕГА:....ако не.....здравје.....Лукас не успеа да се снајде ама ќе има време.....ако остане секако

--- надополнето ---

И овој Инлер не ќе е лош.....Инлер,Диара(двата) Медел .......ако бега Лукас еден од овие и уште едно крило и доста е
А овој Миралес....Меирелес како се вика

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
одкако го пратам Ливерпул....мислам дека во поглед на средниот ред го допревме дното.....да не зборам за дефанзивните задачи на средниот ред......срамно.....греота за големите имиња што моментално играат во ваков Ливерпул

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Жална е нашата игра во првото полувреме.Каква само фурстрација се чита на лицата на нашите играчи

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Шкртел ќе не уништи ... чист пенал беше тоа со влечењето, среќа што играме „само“ против ВБА па не го досуди.

Игра - очај, ама веќе се навикнавме

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
леле у пи*ку матер солзи ми потекоа од радост.....да ти е*ам...и тоа на гол против ВБА...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom