Бен Арфа ќе ја уништи атмосферата во Ливерпул, како што ја има уништено во секој клуб каде играл. Тој ти е Белами-тип на играч..
Абе премногу добар играч е......знам дека е проблематичен....нешто како Балотели....меѓутоа АКО и само АКО некој успее да го скроти ќе добие светска класа играч......убиствено оружје......и Букефал бил нескротлив ама Ацко успеал да го среди и сега сите знаеме кој бил Букефал.......него ме интересира дали може некако да им ја прекинеме позајмицата на зима и да го откупиме или ќе треба да се чека до летото????
--- надополнето ---
Одлично!
И едно видео за старт:
Ај со среќа нека ни е и вака да продолжи да им прави на копуциве :pos2: само кај го нашол баш Гигс....некој друг требало
--- надополнето ---
Ама видеово е закон :pos2::pos2::pos2: не можам да се донасмеам :pos2:
--- надополнето ---
хахаха шо златен хедлајн има за донесувањето на меирелеш ...
Liverpool replaced Judas even before they sold him
Точно или не останува да чекаме на официјална потврда, туку за насловот ми беше ...
--- надополнето ---
“There is only one way to get experience, one way to learn, and that is to be thrown in at the deep end and you either survive or the experience breaks you” said Hodgson.
Човеков е страшен оратор, само дали ќе биде исто толку страшен менаџер.
:pos2: Така треба за Јуда.......
Па тоа е она што го зборувам.......мора да се фрлат во огнот Пачеко и Шелви......ако биде играчи од нив ќе биде СЕГА:....ако не.....здравје.....Лукас не успеа да се снајде ама ќе има време.....ако остане секако
--- надополнето ---
И овој Инлер не ќе е лош.....Инлер,Диара(двата) Медел .......ако бега Лукас еден од овие и уште едно крило и доста е
А овој Миралес....Меирелес како се вика