Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ова веќе личи на Јуве иако не снема едни 10 мин ама ај ќе речиме уморни сме. Голот ни ја смена играта, Локи сакам да клај гол, ПДЧ и Исла изненадват и те како. Мислам деа на Видал му треба одмор, и можи да се види Џио ако дај гол Тевез нека го извади

ПРОРОК !!!

после подолго време играта наликуваше на изминатите 2 сезони ! мислам дека се осејка кај играчите умор и добро дојде ротација малце...

Мајтап на страна денес ПДЧ изигра феноменално се поочигледно тоа што експертите на СКАЈ и Туттојуве тврдеа дека ПДЧ е крило не е бек но денес беше феноменален иако за мене играч на натпреварот беше Киелини спаси 1-2 гола и чоек не го помина. На Бони му треба малце клупата. Маркизио си ја враќа формата то ми се допаша ептен и Џио заслужува да игра прва постава следанта утакмица а Тевез да одмара.

Тевез изглеа ја има напумпано жена му, штом вака го прослави голот. :noze: :D

Колку е интересен фудбалот. Пореално ќе беше ако против Џенова победевме 4-0, а денес 2-0. Добри беа сите, освен Бонучи кој не знам што му се случува ама мора да се чукне онака силно во главата и да не прави повеќе индивидуални грешки. Нема да биде Киелини овде секогаш да го поправи. Најдобри денеска беа Тевез, Киелини и Де Чеље надополнети со Маркизио и Пирло. Другите беа како што треба, освен Бонучи и Љоренте кој пак играше добро, ама му фали гол. Доста за денес.

Во сабота играме против Парма на гостински терен. Се разбира уште еден натпревар каде што целта е да се победи без да се прими гол.

Тоа е тој Јуве ... БУШИИИИ . реков 3-4 спрема 0 и така испадна :) . конечно асална игра е сеа дај боже да продолжи оваа игра и форма понатаму :)

Parma igra dobro na Tardini , do sega ima 3-1-1 skor !

Pretpazlivo poshto sekogas vo Tardini e dosta nezgodno , a poslednive godini sme imale problemi i sekogas nervozen sum bil za kiksovite tamu sto gi napraevmo , i sekako vo Sabota sakam da gi torpedirame ;D

Inaku skorot 8 1 1 e super , ne znam dali sme imale vakov start poslednive 2 godini koa triumfiravme ;D

Маркисио денес ИЗДОМИНИРА цели 92' мин :cuc:
Треба ваков да го гледамо многу почесто.

Кај планират со Мотта да ојт ?
Мора да ротира, и да одмара играчи. Густ период, викенд/ЛШ, и мислам дека нема да има штета ако се пушти телето против добиени натпревари од 4-0 :).

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Parma igra dobro na Tardini , do sega ima 3-1-1 skor !

Pretpazlivo poshto sekogas vo Tardini e dosta nezgodno , a poslednive godini sme imale problemi i sekogas nervozen sum bil za kiksovite tamu sto gi napraevmo , i sekako vo Sabota sakam da gi torpedirame ;D

Inaku skorot 8 1 1 e super , ne znam dali sme imale vakov start poslednive 2 godini koa triumfiravme ;D

Лани стартувавме со 9-1-0 во првите 10 натпревари па во 11тиот натпревар не тресна од земја Интер на Јуве Арена 1-3 ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom