- Член од
- 5 јули 2012
- Мислења
- 3.495
- Поени од реакции
- 2.305
е е е ова нешто слично 33ката мислам беше од катанија на маркзио коа му го напраи ставрно жал ми падна

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е е е ова нешто слично 33ката мислам беше од катанија на маркзио коа му го напраи ставрно жал ми падна
Веднаш да се пушти Маркизио на позајмица во Торино..е е е ова нешто слично 33ката мислам беше од катанија на маркзио коа му го напраи ставрно жал ми падна
Јакинта имаше време да се докаже кај неколку тренери од 2007 навака,а дали заслужил повеќе да игра,тоа е друг муабет.Пак ќе кажам,ако толку го сакал Јувентус,немаше да ги одбива сите понуди што ги добиваше две години и да се крие позади децата,а притоа си лапаше и не така мала плата седејќи дома.Ако е професионалец треба да биде спремен и на трансфери во странство,Дел Пиеро на 36 години се пресели со цело семејство во Австралија.Така да не знам како можеш да го оправдуваш Јакинта дека сакал да се докаже во Јувентус,кога јасно му било кажано дека не е во плановите на Конте.IAquinta едноставно сакаше да се докажи во клубот за кој искрено даде се и заслужи мн повеќе од други да добие шанса, ги одби сите трансфери поради проста причина што на 32 години неќеше да оди во англија да се преселва со цела фамилија и стлано ама стлано го подржуваше Јуве и ништо лошо не рече. Отиде во Чезена само за да си ја врати формата и целта му беше да му се наметне на Конте и во новиот Јуве но кобната повреда му ја заврши кариерата интересно е што сеуште ги посетува Јуве и ги сака
Јакинта имаше време да се докаже кај неколку тренери од 2007 навака,а дали заслужил повеќе да игра,тоа е друг муабет.Пак ќе кажам,ако толку го сакал Јувентус,немаше да ги одбива сите понуди што ги добиваше две години и да се крие позади децата,а притоа си лапаше и не така мала плата седејќи дома.Ако е професионалец треба да биде спремен и на трансфери во странство,Дел Пиеро на 36 години се пресели со цело семејство во Австралија.Така да не знам како можеш да го оправдуваш Јакинта дека сакал да се докаже во Јувентус,кога јасно му било кажано дека не е во плановите на Конте.
Во Чесена беше позајмен,на полусезона со надеж дека на лето ќе си најде нов клуб.Али и следната сезона повторно се реши да остане,спротивно на интересите на тимот и го оштети клубот со уште една плата која никогаш не ја одработи.
Среќен нека ни е роденденот батиња и долго да си го славиме на чело со вечните Паоло Де Чеље иМарко Мота![]()
Taking over from Kwadwo Asamoah he was a dynamo down the left flank, inspiring and finishing attacks from that side. Set up several chances with his superb crossing and over ran Pablo Alvarez on every occasion. Adventurous.
Најголемиот проблем на Ештон е тоа што не е константен. Знае и тој да изигра убаво, ама тоа се случува еднаш на 5-6 натпревари.Вие смејте се ама глејте го тимот на колото
http://football-italia.net/41245/serie-team-week-10
Вие смејте се ама глејте го тимот на колото
http://football-italia.net/41245/serie-team-week-10