Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Додека го носев Ештон на аватар, не влагаше во игра...
Краток период го носев Љоренте, не го пушташе Конте во игра
Почнав да го носам Буфон, почна да прима ефтини голчиња (не зборам за сега)...
Време е да го променам аватарот, и да го ставам Исла (y)

Па не би се сложил баш тука, иако посто можност. На толкава близина, мора да стои поблиску до онаа страна која не е блокирана од жив зид. Ако малку се помести кон средина на голот, посилен удар во негов агол ќе значи гол.

p.s. Теренот многу влажен, кај и да е сите ќе се лизнат по еднаш.

Не знам, мене ми личеше многу по средина ударот.

леле бе сеа на крај 33кана како го издоминира на маркизио жал ми падна

Ова веќе личи на Јуве иако не снема едни 10 мин ама ај ќе речиме уморни сме. Голот ни ја смена играта, Локи сакам да клај гол, ПДЧ и Исла изненадват и те како. Мислам деа на Видал му треба одмор, и можи да се види Џио ако дај гол Тевез нека го извади

Грешка на голманот, можеше да го одбрани слободниот.

Грешка е на живиот ѕид, ако не примети ниеден играч од Катанија не скокна (сите очекуваа и мислеа дека Пирло по земја ќе шутира, дури и јас си помислив уште кога свирна фаул си реков сега Пирло по земја ќе шутне..)

Додека го носев Ештон на аватар, не влагаше во игра...
Краток период го носев Љоренте, не го пушташе Конте во игра
Почнав да го носам Буфон, почна да прима ефтини голчиња (не зборам за сега)...
Време е да го променам аватарот, и да го ставам Исла (y)
Можеби ќе му тргне, па и време е :). Овој натпревар добро го игра. Можеби не како класа, ама со оглед каков беше претходно, мислам дека има значително подобрување. Малце Конте треба да поработи со него на самодовербата, нешто што е главен проблем кај него според мене.

Одлична игра, само не смее да се потценува противникот. Играчиве мора да се потсетуваат на второто полувреме со Фиорентина, пред секое второ полувреме, како показател како не треба да се игра.

Добро полувреме, единствена замерка имам за Бонучи, испаѓа многу лесно и прави грешки во пасовите, треба да седни некоја утакмица да се олади. Другото е на ниво.

1383148523.gif

Де Чеље :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom