Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Реално, не гледам некој тренер кој е достапен што би направил повеќе во однос на Европа од Конте во моментов. Се надевам дека ја научи грешката во Европа од минатите 2 сезони, и годинава ќе се поправи (со оглед на играчите кои вртат по порталите и весниците дека ги бара).

Ете, Газета, ги наброја и имињата на тренерите кои би ги разгледувал Јуве доколку Конте се одлучи да замини:

pxfU0uf.jpg

Клоп и Сименоне, мислам дека е многу тешко да се земат, затоа се и во нереалните.

Алегри,Манчини,Монтела и Спалети.

Алегри и Манчини, ти е исто како да земиш пиштол, и сам да си пукниш во нога.

Монтела, нема да го пуштат од Фиорентина, а јас го сметам за еден од најдобрите тренери со Италијанско презиме.

Спалети. За него искрено, имам поделено мислење.Едноставно, неможам да бидам сигурен како би се покажал.

Аутсајдери се напишани тренеров на Севиља, Михајлович и Зидан.

За 48 часа ќе се знае дали ќе продолжат Јуве и Конте заедно!

Брат тоа е како главата да си ја разнесеш со сачмарка.

Не знам зошто ја гледам утакмицата, играме тотано незаинтересирано и на нерешено, Рома си напаѓа ко животот да му зависи

Добро си играме , релаксирано да нема повреди најважно а резултатот нималку важен ..

Поконкретни бевме во првото полувреме.. Љоренте имаше 3 шанси, една со глава од 5 метра, една со лева нога од 5 метра и една кога му ја фати голманот од работ на шеснаесетникот.. Најубавата шанса ја имаше Погба кога погоди статива, додека Романистиве имаа само шансата на Завесата и оној пат кога Дестро не ја прифати убаво топката , да ја прифатеше сто посто гол ќе дадеше сам со Сторари ќе искочеше..

хохохохох Пабло Даниел Освалдо за 99 бода :cool:

Далеку од тоа дека го оценувам играчот само во дресот на Јуве. Мојата оценка беше за во другите клубови каде имаше можност повеќе да игра.
Не верувам. Особено што Монако е дел од тимовите кои (најверојатно) ќе добијат казни од ФИФА за нарушување на ФФП. Конте нема да се полакоми за парите, убеден сум во тоа.
И јас така мислам, Конте си сака да остани во Јувентус само со драмиве се обидува да си обезбеди колку можи поарен буџет за следната сезона. Интересното е шо не е неговата плата на проблемот туку буџетот за појачања. :)
Засега одеше полека но сигурно имаме дури и повеќе од солиден тим. Сега треба да се изврши редовен сервис и да се инсталира турбо погон.

Реално, не гледам некој тренер кој е достапен што би направил повеќе во однос на Европа од Конте во моментов. Се надевам дека ја научи грешката во Европа од минатите 2 сезони, и годинава ќе се поправи (со оглед на играчите кои вртат по порталите и весниците дека ги бара).

Ете, Газета, ги наброја и имињата на тренерите кои би ги разгледувал Јуве доколку Конте се одлучи да замини:

pxfU0uf.jpg

Клоп и Сименоне, мислам дека е многу тешко да се земат, затоа се и во нереалните.

Алегри,Манчини,Монтела и Спалети.

Алегри и Манчини, ти е исто како да земиш пиштол, и сам да си пукниш во нога.

Монтела, нема да го пуштат од Фиорентина, а јас го сметам за еден од најдобрите тренери со Италијанско презиме.

Спалети. За него искрено, имам поделено мислење.Едноставно, неможам да бидам сигурен како би се покажал.

Аутсајдери се напишани тренеров на Севиља, Михајлович и Зидан.

За 48 часа ќе се знае дали ќе продолжат Јуве и Конте заедно!

Од понудениве има некои интересни опции и многу ѓубре.
Клоп, Симеоне, Монтела, (и можеби Зидан?) се според мене ок.
Останатото е ѓубре.

Клоп е супер али и недостижен. Едно е зацементиран во Дортмунд, друго го бара пола европа трето шваба е и со јазикот ќе биди скрос лост ин транслејшн.
Симеоне после сезонава ќе си набие луда цена и ќе биди во игра за повеќе клубови. Проблемот е што е закоравен интераш. Мислам дека на почетокот на сезонава бараше клаузула да можи кога сака да го прекини договорот за да оди во интер.
Монтела е најреалната а можеби и најпаметната опција во смисла на квалитет и достапност.
Зидан, недокажан, незнам зошто ама ми делува интелигентно и мислам дека ќе можи да одработи ваква улога.

Од останатите Алеги имаше ок партии за Милан ама не знаеше да ги држи конците за да воспостави ред кај шмизлите, Манчини се чудам како сеуште успева да прави кариера како тренер, Спалети е ок ама не е ништо екстра, Емери ако го биваше ќе можеше да котира подобро во шпанија, Михајлович не заебаваајте кај замина ужасно лош беше.

Освалдо за победа , за рекорд, за +14 ... :icon_lol:

image_h_partb.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom