Фан Клуб: Интер

Хуан важи за подвижен жолт картон, си го констатиравме тоа ланската сезона.

Епа рачунај го и Медел исто :)

Едит: или подобро рачунај го за "портокалов" него. Не се знае дали ќе остане само на жут

BuQoxiLIAAAV0eo.png

L'#Inter si trova a fare i conti con i 'gusti' di #Medel: quel cappello della #Juventus... http://bit.ly/1spQF2X
Стара е сликава , 2012 е мислам .

10577156_10152610155985309_8554501213905602989_n.png

ефе и официјално,Џони Дип со дресот.

се надевам дека нема да си игра курот кај нас и дека ќе покаже одлични игри,ќе ги трпа мрежите на противниците.

Овој нема од каде не го избркаа така да немам некоја голема верба во него. Дај Боже да се повампири кај нас ама јас сум скептичен.

Му го обожавам стилот на чоечето и сешт мислам дека е одличен играч т.е. декаможи да биди ама ај.

Неможам да заборавам првите 2 натпревари во Јуве имаше 2 гола, после почна со ножички, да шутка од неможни агли, да пробва со пети :D

Скоро готово е,Кампањаро го напушта Интер,а Роландо се враќа назад кај нас.

Трансфер периодов е одработен коска,уште еден напаѓач

Кхал Дрого го земавме а?

Moze da mi objasni nekoj sto e bolji mvila od taider na pr.?Sto ni trebase ovoj transfer? Ili bitno da se zeme nesto...
Ништо не губиме а може само да добиеме.
Тајдер е просечен играч и нема потенцијал да биде ништо повеќе од тоа.
М Вила ако игра како што играше во Рен ке стане незаменлив на средината на теренот. Борбен е, дефанзивните задачи ги извршува многу добро а знае да даде и добар пас, има одличен удар...
Сум го гледал повеќе пати и ми остави многу добар впечаток и се надевам добро ке се снајде во Интер :)

Релативно солидни трансфери направивме. За прв пат после долго време се трошеше рационално на играчи кои се потребни на одредени позиции а не само колку да се каже дека сме учествувале на меркатото. Ги чекам како топло лепче да почнат со официјални натпревари.

Задоволен ќе бидам ако избориме 3 место пред Наполи и Фиорентина, ќе биде тешко но не и невозможно. Знам дека ЛЕ не е ЛШ но сметам дека сите првенства треба да ги сфатиме сериозно. Мораме да го вратиме победувачкиот карактер. Треба целите да се постават повисоко од она што е реално достижно, не да им се кажува на играчите дека таргетот за оваа сезона е упознавање и подобар пласман од лани. Тоа е погрешен пристап на мотивација и лузерски менталитет од старт.

Од пред сезоната ми се допадна физичката подготвеност на тимот, трчаат како да играат ЛШ, пресинг уште во противнички шеснаесетник. Не ми се допаѓа што играта на средината ни е се уште непостоечка и ме плаши што повторно се форсираат напаѓачите со долги топки. Но ајде да го видиме тимот на терен со најдобрата постава па ќе видиме дали има напредок во играта од минатата сезона.

Релативно солидни трансфери направивме. За прв пат после долго време се трошеше рационално на играчи кои се потребни на одредени позиции а не само колку да се каже дека сме учествувале на меркатото. Ги чекам како топло лепче да почнат со официјални натпревари.

Задоволен ќе бидам ако избориме 3 место пред Наполи и Фиорентина, ќе биде тешко но не и невозможно. Знам дека ЛЕ не е ЛШ но сметам дека сите првенства треба да ги сфатиме сериозно. Мораме да го вратиме победувачкиот карактер. Треба целите да се постават повисоко од она што е реално достижно, не да им се кажува на играчите дека таргетот за оваа сезона е упознавање и подобар пласман од лани. Тоа е погрешен пристап на мотивација и лузерски менталитет од старт.

Од пред сезоната ми се допадна физичката подготвеност на тимот, трчаат како да играат ЛШ, пресинг уште во противнички шеснаесетник. Не ми се допаѓа што играта на средината ни е се уште непостоечка и ме плаши што повторно се форсираат напаѓачите со долги топки. Но ајде да го видиме тимот на терен со најдобрата постава па ќе видиме дали има напредок во играта од минатата сезона.

A kako da ne bide sredinata anemicna koga nieden takanarecen smeker igrac ne zemavme?Se kopac do kopac,dodaj go tuka i nesposobniot na klupa,pa preispitaj ja matematikata koe mesto ke zavrsime.Dodaj na toa deka i nieden klasa igrac (sem vidic) ne kupivme ...i ovaa sezona ke otide u majcinu osekam.daj boze da gresam

A kako da ne bide sredinata anemicna koga nieden takanarecen smeker igrac ne zemavme?Se kopac do kopac,dodaj go tuka i nesposobniot na klupa,pa preispitaj ja matematikata koe mesto ke zavrsime.Dodaj na toa deka i nieden klasa igrac (sem vidic) ne kupivme ...i ovaa sezona ke otide u majcinu osekam.daj boze da gresam

Па Кова и Гуарин не играа,исто така и Хернанес,се крпеше со Џони на позиција средишен играч на пријателските текми.Не ми е јасно што се потресуваш толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom