Фан Клуб: Интер

Запазете ја 4ката на 2:40. :vozbud:

Овие ако ни дадат гол ќе му отидат на Мацари и скара ќе праат на зажарената фаца. Или пипер за ајвар ќе печат или кафе ќе варат.
А може и риби да ловат у подвратената пантолана.
:pos::pos::pos::pos:
Леле замисли еј, да ни опнат гол и да го истролаат Мацари на некој од твоиве начини. :pos::pos:

:pos::pos:

UTBFlrjb2oUlBVWzu7cADviruSDoClaUj_SV2MSG19NItD2aE3dBdmLUCWWTk_oKXTyvXI64KMQxQEp5kwBDIcgUfrQY3nj_eVvM7JtcHVixJjwevhI02LQ4cA

a1201a714a56f6d5232b9b7faf743111.gif

4faeb834-6eb5-4754-9fea-960b3debf0f1.jpg

Тешко дека Медел ќе игра на првиве у ЛЕ. Ако не се разменат документите до вечер тешко дека ќе успеат да го регистрираат до понеделник кога треба да се поднесе листата со играчи. И овој ко М'вила си дреме у хотел и чека да се потпишат договорите.... :tapp:

Среќа што после ќе може да се направат 3 измени, па да се убацат Медел и (се надевам) Роландо и уште еден напаѓач

1ae7513ea86514d874670cdb62d83720-30099-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

Управата во консултација со играчите, извадила еден натпис пред соблекувалната кој што сите играчи го потпишале, а кој се однесува до правилата до кои што сите во клубот треба да се придржуваат:

На теренот секогаш да го даваат својот максимум
Секогаш да играат со срце
Да надминат се заедно, без разлика на резултатот
Сите си помагаат едни со други
Да дозволуваат соиграчите да им помогнат
Сите да го даваат својот квалитет за доброто на тимот
Се победува, се губи, сите ја превземаат одговорноста
Проблемите се решаваат заедно
Да не се предаваат никогаш
Јас го сакам Интер

Преѓе ја гледав Наполи-Барселона репризата и ми текна дека во составот го имавме Гаргањо..шо му фалеше на чоекот искрено?..Медел демек е подобар од Гаргањо?..Гаргањео беше жртва на трансфер политиката иначе чоекот сосем добро се покажа во таа катастрофална сезона со Страмачиони

Гаргањо изигра многу лошо во Интер, несугирни пасови, лошо покривање, многу послабо изигра од колку во Наполи, затоа не го откупивме, а беше околку 7-8 милиони.
Фараони добро играше додека беше Раниери.

Гаргањо е доста вреден играч, со Јуве му беше утакмица на кариерата, според мене далеку подобра опција од играчите што до лани ги немавме, сезонава веќе тука се сите со сличен квалитет и повеќе не е потребен.

Sega ke go dogovorime bljabljani i tek togas ke go proglasime letniov transfer period za isklucitelno uspesen so pribrano seto gjubre od fudbalska evropa [emoji108]

Ах да беше Медел да му влезе на овој 5кава од Ајнтрахт .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom