- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.504
- Поени од реакции
- 119.398
Хуан важи за подвижен жолт картон, си го констатиравме тоа ланската сезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стара е сликава , 2012 е мислам .![]()
L'#Inter si trova a fare i conti con i 'gusti' di #Medel: quel cappello della #Juventus... http://bit.ly/1spQF2X
Ништо не губиме а може само да добиеме.Moze da mi objasni nekoj sto e bolji mvila od taider na pr.?Sto ni trebase ovoj transfer? Ili bitno da se zeme nesto...
Релативно солидни трансфери направивме. За прв пат после долго време се трошеше рационално на играчи кои се потребни на одредени позиции а не само колку да се каже дека сме учествувале на меркатото. Ги чекам како топло лепче да почнат со официјални натпревари.
Задоволен ќе бидам ако избориме 3 место пред Наполи и Фиорентина, ќе биде тешко но не и невозможно. Знам дека ЛЕ не е ЛШ но сметам дека сите првенства треба да ги сфатиме сериозно. Мораме да го вратиме победувачкиот карактер. Треба целите да се постават повисоко од она што е реално достижно, не да им се кажува на играчите дека таргетот за оваа сезона е упознавање и подобар пласман од лани. Тоа е погрешен пристап на мотивација и лузерски менталитет од старт.
Од пред сезоната ми се допадна физичката подготвеност на тимот, трчаат како да играат ЛШ, пресинг уште во противнички шеснаесетник. Не ми се допаѓа што играта на средината ни е се уште непостоечка и ме плаши што повторно се форсираат напаѓачите со долги топки. Но ајде да го видиме тимот на терен со најдобрата постава па ќе видиме дали има напредок во играта од минатата сезона.
A kako da ne bide sredinata anemicna koga nieden takanarecen smeker igrac ne zemavme?Se kopac do kopac,dodaj go tuka i nesposobniot na klupa,pa preispitaj ja matematikata koe mesto ke zavrsime.Dodaj na toa deka i nieden klasa igrac (sem vidic) ne kupivme ...i ovaa sezona ke otide u majcinu osekam.daj boze da gresam