Hurin
Pokerface bastard
ako ne zagrizime ZA LE godinava, posle olku igraci zemajne ako ne se potrudat za dobar rezultat vo site natprevaruvajna odma dr godina klocata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види колку платил Интер ова лето за сите овие играчиОвој Аусилио е полн погодок, мислев е изнудено решение ама сепка гледам зашто му ја дал довербата Тихо и не го фати и него метлата ...
Го договорил Медел на 3 години да го исплаќаат, до сега ги донесе Додо, М'Вила, Освалдо и Видич, плус сега и Медел, а летово од нивните трансфери во минус се '' само '' 6.6 м евра. Да споредиме со Бранка, он само за Переира левиот бек плати над 10м евра.
Треба да се напомене дека сепак изборот на играчи е правен со Мацари, но начинот на кој се договорени е феноменален, а и скоро сите играчи се согласија да намалат плати за да дојдат во Интер.
Ај не се палете со вакви слики, ова е пренесено од Спортмедиасет на Берлускони весникот, плус друго, уште не се родил тој мајчин играч иде да потпише за Интер со Јуве капче и обратно.![]()
L'#Inter si trova a fare i conti con i 'gusti' di #Medel: quel cappello della #Juventus... http://bit.ly/1spQF2X
Никој не се запали.Ај не се палете со вакви слики, ова е пренесено од Спортмедиасет на Берлускони весникот, плус друго, уште не се родил тој мајчин играч иде да потпише за Интер со Јуве капче и обратно.
Бенитез: "Се плашам од овој Интер, тие станаа многу силни."
Тренерот на Наполи и екс тренерот на Интер, Рафаел Бенитез за Скај Спорт зборуваше во врска со тимовите кој ке се борат за титулата оваа сезона:
"За мене Јуве и Рома се многу силни, но се плашам од Интер бидејќи работеа многу паметно во овој преоден рок и во сите пријателски натпревари се покажа многу опасни.
Tие имат направено интервенции и во менаџментот и во медицинскиот персонал и оваа е нешто уникатно."
Фановите на Јуве па ги радува... Секој со своите желби...Кога го гледам со капчево, повеќе ме загрижува неговата сексуална ориентација отколку тоа за кого навива.