Фан Клуб: Интер

Не го гледав мечов ама честитки за тоа што сте им го испотиле гзот на енглезиве после таков дебакл на првиот меч. Штета што Интер не се нашол во четвртфиналето ама првиот меч од двобојот 90 % ги реши работите, за жал.

Кога ја погоди пречката Паласио ми се идеше бирото да расцепам на пола ама бев сигурен дека ќе дадат гол. После примениот гол во продолжението...bye bye desk!

Како и да е ФОРЦА ИНТЕР!

P.S. Jonathan high as fuck, being good at football and shit.

Штета што испаднавме со таков ефтин гол, ама толку беше силата после одличните 3-0 дотогаш.
Ама барем се потсетивме на оној Интер што сме научени да го гледаме и да го сакаме.;)
Pazza Inter amala !!!

Конечно еден натпревар со срце после оној против Јувентус. Ваков фудбал треба да се игра против сите екипи што знаат да играат фудбал. Против они останатите, ќе примаме голови од контри бидејќи сепак сме тапа во градење на позиционен напад.

Искрено, Интер ме е изненадил денеска. Браво!

Конечно еден натпревар со срце после оној против Јувентус. Ваков фудбал треба да се игра против сите екипи што знаат да играат фудбал. Против они останатите, ќе примаме голови од контри бидејќи сепак сме тапа во градење на позиционен напад.
Да играа вака бар на половина од утакмиците... ќе бевме први и ќе бегавме +10 бода... СИГУРНО!!

Сеа ако не не дупне Сампдорија јас Потоп да не се викам. :D 120 минути изиграа момциве вчера, а пола од нив не се спремни ни за 90 на чело со Касано кој едвај го прослави голот за 3-0 и пола саат се враќаше на негова половина, не можеа Тотенхем од центар да тргнат.

Сеа ако не не дупне Сампдорија јас Потоп да не се викам. :D 120 минути изиграа момциве вчера, а пола од нив не се спремни ни за 90 на чело со Касано кој едвај го прослави голот за 3-0 и пола саат се враќаше на негова половина, не можеа Тотенхем од центар да тргнат.

Maлиот наш ќе ни да лупне два гола,колку да ни каже,јас се спремив за кај вас :pos:

Ви викам ја,вие уште не знаете што сте земале :D
Модриќ може гомна да јаде.Он тек на 22-23 ваков фудбал играше,па ни тогаш.Малиов со неполни 19.......
Да ви се среди малце екипата растур ќе прави.......

Иначе гледам го правите нешто ко Пирло.....некако многу назад ми е од тоа што сум навикнал да го гледам. Мислев ќе биде од него 10ка,али и вака не е лошо.....Треба малце на долгите пасови/дијагоналите да поработи.....нема константност,му фали уште силина во ногата.Сепак е уште копиљ и има време пред него....

Mateo Kovacic has made the most number of tackles (6) and interceptions (5), best pass completion (94%) and most passes- 64.

Ви викам ја,вие уште не знаете што сте земале :D
Модриќ може гомна да јаде.Он тек на 22-23 ваков фудбал играше,па ни тогаш.Малиов со неполни 19.......
Да ви се среди малце екипата растур ќе прави.......

Иначе гледам го правите нешто ко Пирло.....некако многу назад ми е од тоа што сум навикнал да го гледам. Мислев ќе биде од него 10ка,али и вака не е лошо.....Треба малце на долгите пасови/дијагоналите да поработи.....нема константност,му фали уште силина во ногата.Сепак е уште копиљ и има време пред него....

Mateo Kovacic has made the most number of tackles (6) and interceptions (5), best pass completion (94%) and most passes- 64.
Ѕверски ја изигра утакмицата. Особено со стартовите, се си мислев дека на некој ќе му ја скине ногата несакајќи :pos: Физички е уште слаб, исто и за дијагоналите што ги спомна.

Иначе еве ти за Пирло муабетот, истото го играл против ПСЖ, не знам за другите натпревари,може погрешен впечаток си добил

Може засега да ја игра таа позиција, иако не е лесна за играње одлично се снајде, но многу е потешка онаа позади напаѓачите бидејќи треба да внимаваш на 4 страни, на позиција заден везен немаш притисок од грб и полесно се игра.

Io, Alexis Sanchez ke ti doe u Inter, ti cue ...

Branka si odi naredno leto, asalni igraci se na tapet, i onoj Botta mnogu mi se sviga od toa sto go vidov, fakticki go kradat inaku ispod 10m evra nemalo sansa da se donese vo normalni okolnosti, gi poebal svoive so dogovorot, ne potpisuel se inatel i sea ko sloboden ke doe.

Rabotive pocnaa da se dvizat vo pozitivna nasoka, takodze i Lenon od Totenhem e zelba na Morati, Ikardi vise racunajte go za igrac na timov.

Ѕверски ја изигра утакмицата. Особено со стартовите, се си мислев дека на некој ќе му ја скине ногата несакајќи :pos: Физички е уште слаб, исто и за дијагоналите што ги спомна.

Иначе еве ти за Пирло муабетот, истото го играл против ПСЖ, не знам за другите натпревари,може погрешен впечаток си добил

Може засега да ја игра таа позиција, иако не е лесна за играње одлично се снајде, но многу е потешка онаа позади напаѓачите бидејќи треба да внимаваш на 4 страни, на позиција заден везен немаш притисок од грб и полесно се игра.
Во ЛШ ко демек позатворено играа без напаѓачи.Самир беше најистурен во нападот како полушпиц,затоа беше Ковачиќ поназад....Башка се гледа на видеото дека има многу помалку дефанзивни задачи,другите за него земаа топки.Нема од толку добар долг пас да игра така повлечено....
Ти викам,очекував од него според тоа како го фураа во Динамо да иде по на крило или да биде чист полушпиц.Мада и вака не е лошо да бидам искрен.

Inter 2013/14
254976_446911788729590_721361572_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom