Фан Клуб: Интер

Позитивно во поразот е во тоа што мора на лето да се чисти составот.
Ако ја поминевме и оваа пречка, ја верувам дека доживотен договор Морати ќе му даеше на Страма, а и Камби, Гаргано и остала багра ќе беа во прв тим.

Не дека нешто подруго ќе биде и наредна година де..:icon_mrgr:

Што кур си бе па ти толку против Интер ?
Немам ништо против Интер, имам против ЛЕ. Вака како што играа денеска требаше да играт во Сериа А а не во глупата ЛЕ.

Свака час за прикажаната игра(y),да играте ваќе у сериа А,кај ќе ви биде крајот,како и да е позитивно сум изненаден од она што го видов денеска.

Прекрасна игра вечерва, од сега ако не влеземе во форма тогаш никош нема.

Прекрасна игра вечерва, од сега ако не влеземе во форма тогаш никош нема.
Што ќе влезиме во форма, сеа треба 2 недели да одмара Касано, воздух не може да си земе човекот.
Со Сампдорија ќе биде сосем спротивно од ова што го глеавме денеска.

Вака требаше да играт во Сериа А а не во ЛЕ.

Ех да не водеше уште Мурињо ќе кажеше "послабата екипа оди понатаму" ахахаха. Без Бејл не мрднаа овие, голот што го примивме беше ептен ефтин.

Во секој случај уживав на утакмицава. Сега нека си се посветат на Серија А и на тоа 3то место кое сеуште е достижно. Мора да се иде во Лига на Шампиони по секоја цена, ако успееме да обезбедиме пласман ќе има прилив на пари и ќе се доведат нови играчи. Вака и јас да сум Морати ќе крпам и ќе земам просечни играчи за во Лига Европа и ќе се надевам дека некој ќе го биде.

Forza Inter <3

Каква јака утакмица еј! Ваков карактер да покажуваат цело време во Серија А... Сите беа одлични вечерва. Сите.

Inter Tifosi Balcanico
Milanista, ako vec ispadas, onda treba da ispadnes sa stilom !

Gledaj i UCI
!

Дојде време кога се натпреваруваме која екипа како ќе испадне. :facepalm:
--- надополнето: 14 март 2013 во 21:58 ---
Мајка ти нема да цркни ти ќе цркнеш
ченца да ти јадемо свите
па па
Odi ispij mlekoto "DUKAT" i vreme e za spiene.

576141_512331122141680_1258602329_n.jpg

--- надополнето: 14 март 2013 во 22:02 ---
не пием млеко доктор ми забрани
ама ако ти сакаш може да ти измолзем од куров мој кој ќе пивнеш има бркчиња да ти се напраа
jas pa celo vreme mislev deka imas sliva a ti da si imal orev, inaku za pederi imas posebna tema idi baraj tamu.

Колку и да ги тролам и да ме нервираат со глупавата игра,сепак не можам да ги извадам од срце !!
Мојот чудесен и луд Интер <3
--- надополнето: 14 март 2013 во 22:04 ---
Па Тотенхем се најбољи у ЛЕ ...

Jaс мислев Бенфика се

Ептен ми е криво што отпаднавте :(

Кај се фатив да навивам за ваков луд тим,, абе глас ми се фати по којзнае кој пат :) , секоја чест за дечките оставија срце на терен, и достојно го представија Интер.Сега со исти сили кон пласман за ЛШ, покажаа дека и со овој подпросечен тим можат и останувам оптимист.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom