Фан Клуб: Интер

Io, Alexis Sanchez ke ti doe u Inter, ti cue ...

Branka si odi naredno leto, asalni igraci se na tapet, i onoj Botta mnogu mi se sviga od toa sto go vidov, fakticki go kradat inaku ispod 10m evra nemalo sansa da se donese vo normalni okolnosti, gi poebal svoive so dogovorot, ne potpisuel se inatel i sea ko sloboden ke doe.

Rabotive pocnaa da se dvizat vo pozitivna nasoka, takodze i Lenon od Totenhem e zelba na Morati, Ikardi vise racunajte go za igrac na timov.
Син полека. Последниве три лета да не ти набројувам кои се фудбалери беа на листата на желби кај Морати и Бранка а кои се дојдоа на 31 август. Се додека не ги видам како се сликаат со дресот на прес конференција не верувам на ништо. Океј, позитивно е тоа што ќе лета Бранка, сите не радува тоа, но сеуште не можеме да знаеме дали ќе биде тоа на апла подобро или ќе се тера со исто темпо. Не зависи се од новиот спортски директор, голем удел ќе има и трансфер буџетот што ќе му биде дозволен. Да не ме сфатиш погрешно, дека ширам песимизам, далеку од тоа, и јас се надевам дека конечно ќе испазарат асално и на време, што е многу битно, ако ги донесат на 31 август играчите пиши пропало, но сепак со Интеров наш ништо не се знае, доволно шокови ни приредија последниве години.

Syn молим те немој да шириш оптимизам, знаеш дека ќе се натегаат до 31 август ќе усерат 5 добри трансфери и ќе донесат кој год е на продажба од Џенова или Самп.

pa neli ikardi i ovoj bota mota kako bese veke se nasi igraci ?

Syn молим те немој да шириш оптимизам, знаеш дека ќе се натегаат до 31 август ќе усерат 5 добри трансфери и ќе донесат кој год е на продажба од Џенова или Самп.
Ме потсеќа и на лани, мислам дека и тогаш беше оптимист вака со носењето на тој од Удине и со Страма :icon_mrgr:

Море и Меси да го видам со дрес, заедно со Бејл и Видука не им верувам додека не ги видам први на табела по 20 кола.

Ме потсеќа и на лани, мислам дека и тогаш беше оптимист вака со носењето на тој од Удине и со Страма :icon_mrgr:

Море и Меси да го видам со дрес, заедно со Бејл и Видука не им верувам додека не ги видам први на табела по 20 кола.
ne mi teknuva deka za Strama bev optimist, praktikant go vikav, ne ocekuvav cudo od nego, uste od letoska si zborev za neshtava sto sega se desavaat, iako Strama prijatno me iznenadi do mecot so Juve, potoa ekspertite pocnaa da mu se mesaat u rabota so zabrani za igranje na najbolji fudbaler u ekipa, neshtata sto sledea pod difolt uvek se podrazbiraat po takvi mizerni postapki.

Inaku sekako deka ke sum optimist inaku nema da ima poenta navivanjeto, uslovot za da nestata pocnat da se dvizat vo nagorna linija e Branka da bide trgnat, sekako i negovata zamena treba da vidime dali ke e adekvatna za imeto na klubot i dali ke raboti analogno na potrebite na istiot, ali od start sekako nema da go osudam na propast i da siram pesimizam.

Сега на фб гледам едно видео... Ruben Botta-Welcome to FC INTERNAZIONALE

Кога го купивме играот и колку пари? :D

Сега на фб гледам едно видео... Ruben Botta-Welcome to FC INTERNAZIONALE

Кога го купивме играот и колку пари? :D
99% доаѓа кај нас и тоа без пари на фри трансфер :D

Постои голема можност да биде одложен утрешниот меч, причина силен дожд.

Потоп а?

Мислам дека после Јонзе, ти водиш со најлош ник во фанклубов :icon_mrgr:
Форумов!!! Да не објаснувам како дојде до него, кладба е... Си ги чкрткам деновите на календар и одма го мењам кога ќе помине 180-от ден. :D Следниот ќе биде боље, поспектакуларен. :D

Може да се проба силгл вечер... 2,85 коефициент вреди да се ризикува.

Само пред да пишам ке видам составите да не излези како со болоња, 2 штопери 4 бекови и 3 цдм и 1 шпиц :)

edit:
Официјално:
Sampdoria v Inter called off

Ја одложија, ФАК. Сега следува пауза поради репрезентативните настапи, ќе изгинеме без клупски фудбал. :mad:

Поарно па ти, иначе ќе требаше Касано со боца да игра на него, нека се рехабилитира малце.:D
Не знам што се буните, или дека изигравме јак фудбал против Тотенхем, па мислевте истото ќе го повториме и против Сампдорија? Башка мислам дека за дуелот не беше повикан Алварез, не знам што го ака филм овој Страма, па си игра играчки.

Ко кец на десетка, и така немаше да ја гледам цела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom