Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Васкооооооооооо, каде си Васкоооооооооооооооо? Глеј шо се дешаа брате, ќе изгориме :)

Специјален поздрав до сите интеристи.
Малце порано пишувам за прогнозата.
Затоплува во МИЛАНО со тенденција така да остане и до крајот на денот.
ЗНАЧИ пријатели-
З А Т О П Л У В А,ИАКО Е ЗИМА!

--- надополнето ---

Васкооооооооооо, каде си Васкоооооооооооооооо? Глеј шо се дешаа брате, ќе изгориме :)

Нема да изгориме,уживајте во времето!

Специјален поздрав до сите интеристи.
Малце порано пишувам за прогнозата.
Затоплува во МИЛАНО со тенденција така да остане и до крајот на денот.
ЗНАЧИ пријатели-
З А Т О П Л У В А,ИАКО Е ЗИМА!

ДА СЕ ЧИТА УШТЕ ЕДНАШ!!!!!!!!!

БИЛАЊЕЗИ, МОЧКОВЦИ!!!!!

Прати ми трансакциска да ти платам за авторските права. :)

Не сум отворил таму тема, сигурно Јувенташиве слават како да освоиле ЛШ, така? :)
Да бе да :)

Овој Бране се почесто не можам да го слушам. Во натпревар во кој Џенова се бореа како лавови, на 1-1 се обидуваа да стигнат до гол, правеа шанси... овој 10 пати кажа: „очајнички се бранат“, „задржуваат време“ итн...

Ама кога тој не знае да ги пофали дечките, еве јас тука пред мал, скромен и одбран аудиториум да кажам дека Џенова ме изненади максимално, одиграа цврсто, храбро, и заслужено му откинаа два бода на Милан, кој одигра уште еден натпревар во стилот на Интер со Роберто Манчини. Тактика: најди го Ибра.

Дали ќе затопли, вечер во 23h ќе ви каже Васко :)

Миланезиве вечер ке ја гледаат Рома и ке се надевааат на кикс бидејки лошо им се пишувааа:tv:! Све повеќе и повеќе се надевам на титула,нека дојдат сега миланезите ако можат:tv:

ДА СЕ ЧИТА УШТЕ ЕДНАШ!!!!!!!!!

БИЛАЊЕЗИ, МОЧКОВЦИ!!!!!

Токму така пријателе!Само знам како ќе ги мотивира Лео вечер играчите.
Ајде во напад,Џенова изигра нерешено!ХЕХЕХЕХЕ!

--- надополнето ---

Ајде Васко давај прогноза, какво е времето во Милано? :)

Дадов прогноза,слоганот за денес е-
ЗАТОПЛУВА,ИАКО Е ЗИМА!!!!

Ќе ти дадам (:sekss:) кога Милан ќе освојат титула, рече таа и умре невина :pos:

Да ама последните денови од трансферите преговараа како луди... јас не знам што гледаат во овој Кришито, Ето помина покрај него како да нема никој, сега пак му асистираше на Ибра... не дека е така лош ама грешкиве му се посериозни од оние на Сантон.

--- надополнето ---

Цветко Цветковски за 1-1 во Џенова... :)
Мене никогаш не ми се свиѓал КришКито како играч, чист просек, Рафиња е боље од него.

Сантон--Ранокија--Андреоли--Кришито , одбраната на Интер после 2-3 години :P
Тешко Џенова да тепа , изгубени се , а и не мора да тепа Џенова , и онака ќе ги стигниме комшикиве :P
Немој со оваа одбрана зашто црно ни се пишува, Андреоли и Кришкито се тапа џонсон, ќе им бидат конкуренција на мудрите и солидни Бонера и Одо. Сантон не знам како ќе се развива, добро започна, повредата му ја спушти формата, сеа останува времето да покаже. Единствено Ранокиа ако не ја повтори повредата ќе биде играчиште.
Бенеамата ќе ни отиде во комшискиот фан клуб. :(

Линк
Ајде, па да частам после и да се збогуваме :)
(имаш реп. од мене :) )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom