Слепо Црево
Оџачар Грла
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 223
Васкооооооооооо, каде си Васкоооооооооооооооо? Глеј шо се дешаа брате, ќе изгориме 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Васкооооооооооо, каде си Васкоооооооооооооооо? Глеј шо се дешаа брате, ќе изгориме![]()
Специјален поздрав до сите интеристи.
Малце порано пишувам за прогнозата.
Затоплува во МИЛАНО со тенденција така да остане и до крајот на денот.
ЗНАЧИ пријатели-
З А Т О П Л У В А,ИАКО Е ЗИМА!
Да бе даПрати ми трансакциска да ти платам за авторските права.![]()
Не сум отворил таму тема, сигурно Јувенташиве слават како да освоиле ЛШ, така?![]()
Васкооооооооооооо weather forecast?![]()
ДА СЕ ЧИТА УШТЕ ЕДНАШ!!!!!!!!!
БИЛАЊЕЗИ, МОЧКОВЦИ!!!!!
Ајде Васко давај прогноза, какво е времето во Милано?![]()
- :tv: Кутриве се надеваа на титула:tv:Nikola Volkovo напиша:Како што стојат работиве ќе останеме и годинава со курот во рака.
Повеќе се плашам Наполи , него ли од Билан :pos2:
- :tv: Кутриве се надеваа на титула:tv:
Чек да го преземеме водството на табела после и ние ќе пишуваме постови: Наполи киксна!Повеќе се плашам Наполи , него ли од Билан :pos2:
Мене никогаш не ми се свиѓал КришКито како играч, чист просек, Рафиња е боље од него.Да ама последните денови од трансферите преговараа како луди... јас не знам што гледаат во овој Кришито, Ето помина покрај него како да нема никој, сега пак му асистираше на Ибра... не дека е така лош ама грешкиве му се посериозни од оние на Сантон.
--- надополнето ---
Цветко Цветковски за 1-1 во Џенова...![]()
Сантон--Ранокија--Андреоли--Кришито , одбраната на Интер после 2-3 години![]()
Немој со оваа одбрана зашто црно ни се пишува, Андреоли и Кришкито се тапа џонсон, ќе им бидат конкуренција на мудрите и солидни Бонера и Одо. Сантон не знам како ќе се развива, добро започна, повредата му ја спушти формата, сеа останува времето да покаже. Единствено Ранокиа ако не ја повтори повредата ќе биде играчиште.Тешко Џенова да тепа , изгубени се , а и не мора да тепа Џенова , и онака ќе ги стигниме комшикиве![]()
Ајде, па да частам после и да се збогуваме