Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе се местат утакмици не викам не,али за неочекуван пораз или за пресврт неможеш секад да кажеш дека е местена! Има случаеви таа екипа да не и е денот и да нема среќа,вчера(сабота) искочија многу нереални резултати и не верувам дека некој фатил!

Абе се местат утакмици не викам не,али за неочекуван пораз или за пресврт неможеш секад да кажеш дека е местена! Има случаеви таа екипа да не и е денот и да нема среќа,вчера(сабота) искочија многу нереални резултати и не верувам дека некој фатил!
Dek0 фатил, ми се пофали веќе :pos:

Не можеме за секоја утакмица да кажеме, дефинитивно, но се местат, доста се местат. Сепак муабетот е за во друга тема, поентата ми беше дека држи вода муабетот на wintip за местени утакмици, не викам дека баш тие он што ги збори, туку општо :)

Dek0 фатил, ми се пофали веќе :pos:

Не можеме за секоја утакмица да кажеме, дефинитивно, но се местат, доста се местат. Сепак муабетот е за во друга тема, поентата ми беше дека држи вода муабетот на wintip за местени утакмици, не викам дека баш тие он што ги збори, туку општо :)
Знам дека се местат држи вода тоа нормално,али неможеш сигурен да бидеш ако некој мал кофициент заебал и одма местена! До сега две најчудни утакмици на Интер ми се тие дома со Џенова кога две години по ред играа 0 - 0 !Лани убаво ми текнува,немавме ни една 100 процентна шанса и затоа мислам дека макар една од овие две била местена,башка и односите со нив ни се супер така да за местенка тука би се согласил дека е можно!

Знам дека се местат држи вода тоа нормално,али неможеш сигурен да бидеш ако некој мал кофициент заебал и одма местена! До сега две најчудни утакмици на Интер ми се тие дома со Џенова кога две години по ред играа 0 - 0 !Лани убаво ми текнува,немавме ни една 100 процентна шанса и затоа мислам дека макар една од овие две била местена,башка и односите со нив ни се супер така да за местенка тука би се согласил дека е можно!
За Интер не можам да кажам, искрено кај Интер не сум приметил некоја наместена освен онаа со Лацио и она фамозноно oh nooo.
Но кај Реал, последен натпревар и само победа им треба за да освојат титула, и ја играат 2-1, а цел свет ја игра 1-1 или x-1, чиста местенка.

Гледам на inter.it го трауматизираат Нагамото.... луд Интер :pos:
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=35771&L=en&IDINI=35773
Тешки будали...
Може ви делува глуп муабетот на wintip ама не е така.
Еве еден другар од маало, секој пат си ги брка Реал на пресврт, не знам дали ви текнува последната титула што ја освоија, против Мајорка им беше последниот натпревар, 2-1 ја направија, Рејес кога даде два гола ми се чини, тогаш им лапна 17.000. На сите ја збореше за 2-1 и испадна. Се мести, дефинитивно, за тоа не треба да сме експерти, се местат секакви работи зашто да не и утакмици.
И шо... било кој фаворит да бркаш кога тогаш ќе го фатиш 1-2 или 2-1

Ајде вечерва имаме сериозен противник т. е екипата на Рома!Впрочем времето затоплува и се очекува така да остане и во 17 часот и во 22часот и 35 минути!
ФОРЦА ИНТЕР ајде сакаме убаво време!

Ако гледате малце поопширно ќе разберите дека во последно време и на големо се мести...самор аботата е тоа што не се мести на некои очигледни утакмици кои сите ги пишат туку кај овие екипите од средината на табелата..на Пример во англиската премиер лига имам заприметено еден триаголник помеѓу Манчестер Јунајтед-Евертон-Вест Бромвич каде со сигурност беше дека сите нивни меѓусебни натрпевари беа наместени и тоа се заприметуваше на теренот и по резултатите..во Германија се знае одамна дека најповќе се мести заедно со Турската лига,но проблемот е таму што неможи да се запримети и сите си мислат дека којзнае колку е атрактивна лигата со милион невозможни пресврти...Волзбург и Шалке оваа година се искинаа дури и без исаф местеа..ајде да не одам офф топик..

Денес се надевам дека конечно ќе ја прекиниме серијата на Рома на Меаца и ќе му вратиме за незаслужениот пораз во Рим каде господ беше со нив во тој момент!

Ај и јас да се надоврзам на муабетот за местените.

Додека немате доказ црно на бело џабе ви е се што пишувате.Ова можете на мсн да си го зборите без факти и докази тука џабе ви е.

Вечер ќе биде поставени неколку билборди на кој што ќе се мери брзината на упатените удари. (грубо преведено од гугл транслејт).

Гледајте Џенова-Милан игра Дестро.
Сега има повеќе шанса да се докаже зошто немаат многу напаѓачи Џенова

--- надополнето ---

Се повреди :@

Гледајте Џенова-Милан игра Дестро.
Сега има повеќе шанса да се докаже зошто немаат многу напаѓачи Џенова

--- надополнето ---

Се повреди :@
Од сега да ќутиш :)

Тие што имаа намера да го трампаат Сантон за Кришито, гомна да јадат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom