Абе се местат утакмици не викам не,али за неочекуван пораз или за пресврт неможеш секад да кажеш дека е местена! Има случаеви таа екипа да не и е денот и да нема среќа,вчера(сабота) искочија многу нереални резултати и не верувам дека некој фатил!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dek0 фатил, ми се пофали веќеАбе се местат утакмици не викам не,али за неочекуван пораз или за пресврт неможеш секад да кажеш дека е местена! Има случаеви таа екипа да не и е денот и да нема среќа,вчера(сабота) искочија многу нереални резултати и не верувам дека некој фатил!
Знам дека се местат држи вода тоа нормално,али неможеш сигурен да бидеш ако некој мал кофициент заебал и одма местена! До сега две најчудни утакмици на Интер ми се тие дома со Џенова кога две години по ред играа 0 - 0 !Лани убаво ми текнува,немавме ни една 100 процентна шанса и затоа мислам дека макар една од овие две била местена,башка и односите со нив ни се супер така да за местенка тука би се согласил дека е можно!Dek0 фатил, ми се пофали веќе
Не можеме за секоја утакмица да кажеме, дефинитивно, но се местат, доста се местат. Сепак муабетот е за во друга тема, поентата ми беше дека држи вода муабетот на wintip за местени утакмици, не викам дека баш тие он што ги збори, туку општо![]()
За Интер не можам да кажам, искрено кај Интер не сум приметил некоја наместена освен онаа со Лацио и она фамозноно oh nooo.Знам дека се местат држи вода тоа нормално,али неможеш сигурен да бидеш ако некој мал кофициент заебал и одма местена! До сега две најчудни утакмици на Интер ми се тие дома со Џенова кога две години по ред играа 0 - 0 !Лани убаво ми текнува,немавме ни една 100 процентна шанса и затоа мислам дека макар една од овие две била местена,башка и односите со нив ни се супер така да за местенка тука би се согласил дека е можно!
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=35771&L=en&IDINI=35773Гледам на inter.it го трауматизираат Нагамото.... луд Интер![]()
И шо... било кој фаворит да бркаш кога тогаш ќе го фатиш 1-2 или 2-1Може ви делува глуп муабетот на wintip ама не е така.
Еве еден другар од маало, секој пат си ги брка Реал на пресврт, не знам дали ви текнува последната титула што ја освоија, против Мајорка им беше последниот натпревар, 2-1 ја направија, Рејес кога даде два гола ми се чини, тогаш им лапна 17.000. На сите ја збореше за 2-1 и испадна. Се мести, дефинитивно, за тоа не треба да сме експерти, се местат секакви работи зашто да не и утакмици.
Од сега да ќутишГледајте Џенова-Милан игра Дестро.
Сега има повеќе шанса да се докаже зошто немаат многу напаѓачи Џенова
--- надополнето ---
Се повреди![]()
Од сега да ќутиш
Тие што имаа намера да го трампаат Сантон за Кришито, гомна да јадат.
Батали тоа, Нагатомо е измислен за нив..Од сега да ќутиш
Тие што имаа намера да го трампаат Сантон за Кришито, гомна да јадат.