Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За Пацини и Ето не ми се верува дека можат да добијат картон,а за Мота можно е да добие не ми е сигурен тој.

па тоти и не е некоја закана во моментов
играл , не играл... сеедно
гола вода е последно време
не е ни 30% од она што беше
треба да излезат и да играат на победа од 1ва минута
не да се бранат и да чекаат 1 гол да прима па ај ќе се бркаме

Против Интер никад не бил гола вода, па макар и играл повреден или вон форма, самото негово присуство на терен на вакви мечеви за Рома секогаш било плус.

Се најавува офанзивна формација како и да е за Рома

formation.php

:)

Ако игра Тоти тогаш ништо чудно и црвен да апнеме! Провокатор тежок е `најголмиот џентлмен во фудбалот`! 300 црнци да го е*ат педерот кој му го доделил надимаков! А 1000 црнци да го е*ат Стевче(мислам тој ке коментира вечер) ако го спомне ова!

Тоти не игра, не е ни повикан. ама не се секирај, цела рома се провокатори и плачипички, тадеи копиљот мислиш ќе остане мирен?

Иначе тоа инфо од погоре на фејс го најдов за можни суспензии со жолт, али изгледа само Пацини и Нагатомо се со таков ризик.

CESAR
MAICON CORDOBA RANOCHIA ZANETTI
MOTTA CAMBIASSO KHARJA
SNEIJDER
ETO PAZZINI

Оваа ке е изгледа против Рома, не ми се верува дека Нагамото ке стартува од прва минута а баш би сакал да го видам :)

еве исправка за сликата за најава

2hqqjpx.jpg

1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 4 Zanetti; 15 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o. Ја погодивме повеќето :)

Можеше и Занети да иде во средина на местото на Карја а Нагатомо да иде на бек,сепак и вака сме јаки па очекувам победа од 3 - 1!

Кирца кај ти текна баш 3-1 , зошто баш 3-1 ? :)
Па Рома имаат незгоден напад и мислам дека ке примеме еден гол како по обичај со нив,али сепак битно е ние да тепаме па ако сака нека биде и 4 - 3 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom