Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ама последните денови од трансферите преговараа како луди... јас не знам што гледаат во овој Кришито, Ето помина покрај него како да нема никој, сега пак му асистираше на Ибра... не дека е така лош ама грешкиве му се посериозни од оние на Сантон.

--- надополнето ---

Цветко Цветковски за 1-1 во Џенова... :)

Не верувам дека ке издржи џенова,ама би сакал Флорес да биде нашиот лански Пацини (РОМА) :pipi:

Батали тоа, Нагатомо е измислен за нив..

Ќе го видиме вечерва ако игра ... Многу ми е мака за Дестро што се повреди , не сум го гледал до сега како игра .

Цветко Цветкоски :pos2:

Не верувам дека ке издржи џенова,ама би сакал Флорес да биде нашиот лански Пацини (РОМА) :pipi:
Далеку е од таа ситуација.
Послаби се ама можат да издржат. На 0-0 беа рамноправни ништо не им фалеше, после Кришито направи глупост, примија гол, и имаа голема среќа што не примија уште некој. Се додека се левел имаат шанси, ако треба да бркаат резултат можат само да примат уште некој. Ова беше луда среќа што му се намести на Флоро и на Милан некако им падна концентрацијата последните минути.

Далеку е од таа ситуација.
Послаби се ама можат да издржат. На 0-0 беа рамноправни ништо не им фалеше, после Кришито направи глупост, примија гол, и имаа голема среќа што не примија уште некој. Се додека се левел имаат шанси, ако треба да бркаат резултат можат само да примат уште некој. Ова беше луда среќа што му се намести на Флоро и на Милан некако им падна концентрацијата последните минути.

Че тепа Џенова D:

^Знам дека е далеку ,ама најмногу би сакал таква ситуација иако е невозможно.Ако некако се случи да освоиме оваа година,тоА ке биде послатка титула за мене и од онаа од Мадрид:tv:.Се е ова ради тој проклетник Бенитез.Да не беше тоа копиле сеа сигурно ке бевме 5-6 бода пред Билан,ама шта је - ту је.
Надежта последна умира

Сантон--Ранокија--Андреоли--Кришито , одбраната на Интер после 2-3 години :P

Тешко Џенова да тепа , изгубени се , а и не мора да тепа Џенова , и онака ќе ги стигниме комшикиве :P

:pos:
ќе ти дадев зеленко ама неможам

Убав помин Бенеамата :(
Кога ќе можеш мене дај ми пошто јас од прееска кажав во Сериа А. Не му давај на тој плагијаторот :pos:

oh lelele cista spekulacina na shit.com mojte vie samo da go vratite :))

Морати нема да се изгори по втор пат, сега вие сте на ред :zlo:

Еве ги повредените кај Рома
Pizarro, Brighi, Adriano and Totti are sidelined with injuries and will miss the trip to Milan.

Суспендиран
Mexes is suspended.

--- надополнето ---

Кога ќе можеш мене дај ми пошто јас од прееска кажав во Сериа А. Не му давај на тој плагијаторот :pos:

:tv:

Прати ми трансакциска да ти платам за авторските права. :)

Не сум отворил таму тема, сигурно Јувенташиве слават како да освоиле ЛШ, така? :)

Ајде Васко давај прогноза, какво е времето во Милано? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom