- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Иам торент 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има торенти само пишете Интер - Милан и подредете по „најнови“ ќе излезе торент. На мининова имате. Еве линк.
Дечки, денес Пандев со вашиот Интер да не потпишува договор??? Сега на спортските вести на Сител селекторот Јонуз спомна дека Пандев не пристигнал во Скопје затоа што потпишувал договор со некоја голема екипа, но не спомна ни која е ниту пак од каде е. Некако ми мириса како Интер да е!!
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Leo: 'We're not the worst team'[/FONT] [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Leonardo insists the derby humiliation is not the end of Milan’s dreams. “We’re not the worst team in the world.”[/FONT]
само нека се теши така ![FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Leo: 'We're not the worst team'[/FONT] [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Leonardo insists the derby humiliation is not the end of Milan’s dreams. “We’re not the worst team in the world.”[/FONT]
Најверојатно за Фиорентина.Дечки, денес Пандев со вашиот Интер да не потпишува договор??? Сега на спортските вести на Сител селекторот Јонуз спомна дека Пандев не пристигнал во Скопје затоа што потпишувал договор со некоја голема екипа, но не спомна ни која е ниту пак од каде е. Некако ми мириса како Интер да е!!
ке се снајде во интер мурињо ако го побара не го бара само за на клупа! плус имаме околу 50 утакмици по сезона така да ке има на 20 минимум настап!Најверојатно за Фиорентина.
Тоа му е и најдобра опција, ќе игра во лига на шампиони, не би требало да има проблем со првотимски статуси сепак Фиорентина е класа подобар тим од Лацио.
Во Интер тешко дека ќе се снајди. ЌЕ ја грее само клупата.
:pos2:Дербито гледано од аспект на навивачите на Милан (нивни блог):
Што беше најкатастрофално во дебаклот на Милан во дербито со Интер?
![]()
Не сум сигурен кој е најлошиот аспект од поразот. Дали тоа што се потврди дека Роналдињо може да одигра само еден добар меч месечно? Дали тоа што во еден замав беше збришана целата самодоверба која Милан успеа да ја собере и покрај катастрофалното лето? Што покажува дека Сиена беше исклучок, а не правило. Дека Хунтелар играше и покрај тоа што тренерот и претседателот имаа чувство дека не треба?
Дека играчите како Пирло, Замброта и Јанкуловски се очигледно минато? Дека на Сидорф му требаат 10 минути да го облече дресот додека Гатузо лумпува по теренот, насилно и глупаво обидувајќи се да ја пополни дупката? Дека овој тим на Милан можеше да загуби и од играчите на Интер кои беа на клупата?
Најлошо сепак, мислам дека е тоа што, можеше да биде многу полошо.
Откако падна третиот гол, со 10 играчи на теренот, 9 ако се земе во обзир Роналдињо, очекував Нероазурите да се одмаздат за поразот од 0-6 во 2001, па дури и да го надминат. Милан беше уништен, отиден, незнам каде но не беше тука. Сваќам дека беше акт на ретка дарежливост што Интер застана на 4-0, како да спасува полжав од средината на тротоарот каде може да биде прегазен...
...Оваа екипа едноставно не е доволно добра да гарантира место во први 4, а камо ли да направи нешто во Европа. Кога ќе дојде Реал Мадрид, ќе треба да го киднапираме Кака и да го натераме да игра за нас под друго име. Интер го продаде Ибра и ја реконструира екипата, ја направи посилна од било кога. Милан го даде Кака надевајќи се дека Роналдињо ќе му ги реши проблемите.
Да, тоа ќе е најкатастрофалното нешто во поразот...