Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.inter.it/media/desktop_scud/28876.jpg Слика за дестоп :vozbud::vozbud:

2vtcgom.jpg

:back:

Mоже и не е ЈАК тимов , годинава идеме ФИНАЛЕ на ЛШ 100% :pusk::pusk::pusk:

Треба ли нешто да коментирам за играва?????? :toe::toe::toe:

La Nord canta '' Siami venuti fin qua per vedere Kaka
-The Curva Nord mocks the Rossoneri fans with their old chant: “We’ve come all the way here, just to see Kaka’ play!”

И нормално, насловот
Inter da sogno. Derby spectacolo Milan travolto con quattro gol
- Интер во екстаза, дерби спектакл каде Милан беше прегазен со 4 гола .

milan04inter.png
forzaiqrq.jpg
forzaioso.jpg
forzaivov.jpg
forzaieye.jpg

Голема инспирација и поправање на еден римејк, ќе ви се допадне позадината што ја направив денес :)
milint04igor.jpg

vidov sea snimka stvarno ste mokni vo sekoj del od terenot,lom gi napraivte bravo.So Milito i Lucio sta napraile i toa kakvi cekori kon CL title.Ke gledame super utakmica Barca-Inter

p.s Gatusso SUCKS

Мурињо: Да не победев, ќе ме убиеа

По спектакуларната победа од 4:0 над градскиот ривал Милан во дербито од 2-то коло од италијанската Серија А, менаџерот на Интер Жозе Мурињо имаше огромна причина за задоволство.

По воведното реми со Бари (1:1) многумина беа подготвени улогата фаворит на Сан Сиро да му ја препуштат на Милан кој во сезоната влезе со победа од 2:1 кај Сиена.

„Забележавме дека и двата тима беа силни кога им се овозможи простор за игра, а иницијативата на теренот ја преземаа и едните и другите“ - изјави Мурињо.

„Фудбалот е одличен, се е во најдобар ред кога победувате, а ништо не ви одговара кога натпреварите се губат. Во случај да загубев знам дека би ме убиле поради тоа што го ставив Снајдер во игра, а јас знаев дека тоа ќе го направам уште вчера“ - додаде португалецот во свој стил, а потоа заклучи:

„Во петокот реков дека овој тим има повеќе потенцијал од минатата година, подобро сме балансирани, а сега само мора да продолжиме така. И на менаџерот на Милан му кажав да остане самоуверен, бидејќи и покрај поразот, животот тече понатаму“.

требал да му кажи и да играат малце повеке мудро и солидно
:pos2:
:pos2:

Голема инспирација и поправање на еден римејк, ќе ви се допадне позадината што ја направив денес :)
milint04igor.jpg
Браво за трудов, добиваш зеленко од менеманутд

Не можам да не го цитирам ова, го најдов поназад низ страниците. Ауау :pos:
Па не згрешил дечкото, беше СПЕКТАКЛ:vozbud:

Честитки за победата. Бев Охрид викендов, пишав пред два дена.. Гледам од тогаш сте напишале дури 20 страни.. Сигурно сте имале некој мудар и солиден повод за тоа.. :pipi:
Од натпреварот задоволен во целост, иако посакував да им вратиме за оние 6 нивни гола.. Пишав дека најдоброто од Станкович следува кога тој игра во позадина позади плејот.. Односно кога настапува на сцена од втор план..
Она вистинското што сега не чека е дуелот со Барселона..
Било која победа без примен гол за нас значи прво место во групата.. :back:

Честитки за победата. Бев Охрид викендов, пишав пред два дена.. Гледам од тогаш сте напишале дури 20 страни.. Сигурно сте имале некој мудар и солиден повод за тоа.. :pipi:
Од натпреварот задоволен во целост, иако посакував да им вратиме за оние 6 нивни гола.. Пишав дека најдоброто од Станкович следува кога тој игра во позадина позади плејот.. Односно кога настапува на сцена од втор план..
Она вистинското што сега не чека е дуелот со Барселона..
Било која победа без примен гол за нас значи прво место во групата.. :back:

Aма признај дека сакаше да го папнеме од Билан за да збориш као без Ибра смрдиме :pos2::pos2:

http://forum.kajgana.com/showpost.p...s2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Aма признај дека сакаше да го папнеме од Билан за да збориш као без Ибра смрдиме :pos2::pos2:

Не се задевај за Златко ќе плачиш на крајот.. :pipi:

Интер е без Златко, ама со Ето, Милито, Мота, Снајдер и Лусио!

Не е тоа исто.. :back:

П.С. Една кладба одма со тебе би направил за мечот Интер - Барселона

Јас добивам ако Златко даде гол, ти добиваш ако Ето даде гол.

Аватар по желба.. имам едно грдо животинче за тебе.. :smir:

Не се задевај за Златко ќе плачиш на крајот.. :pipi:

Интер е без Златко, ама со Ето, Милито, Мота, Снајдер и Лусио!

Не е тоа исто.. :back:

П.С. Една кладба одма со тебе би направил за мечот Интер - Барселона

Јас добивам ако Златко даде гол, ти добиваш ако Ето даде гол.

Аватар по желба.. имам едно грдо животинче за тебе.. :smir:

The Deal is on ;)

пс:Ке посакаш да не си фан на Интер ако ја изгубиш кладбата :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom