- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Mоже и не е ЈАК тимов , годинава идеме ФИНАЛЕ на ЛШ 100% :pusk::pusk::pusk:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
La Nord canta '' Siami venuti fin qua per vedere Kaka
-The Curva Nord mocks the Rossoneri fans with their old chant: “We’ve come all the way here, just to see Kaka’ play!”
И нормално, насловот
Inter da sogno. Derby spectacolo Milan travolto con quattro gol
- Интер во екстаза, дерби спектакл каде Милан беше прегазен со 4 гола .
нешто ми се сумљиви овие двајцава, прво по 100 пораки дневно, па сега слика заедно во прегратки :pos2::pos2::pos2:
Пак грешиш....Вечер ВЕ ЧЕКА СПЕКТАКЛ!!!!!!!!!
Браво за трудов, добиваш зеленко од менеманутдГолема инспирација и поправање на еден римејк, ќе ви се допадне позадината што ја направив денес
![]()
Па не згрешил дечкото, беше СПЕКТАКЛНе можам да не го цитирам ова, го најдов поназад низ страниците. Ауау![]()
Честитки за победата. Бев Охрид викендов, пишав пред два дена.. Гледам од тогаш сте напишале дури 20 страни.. Сигурно сте имале некој мудар и солиден повод за тоа..
Од натпреварот задоволен во целост, иако посакував да им вратиме за оние 6 нивни гола.. Пишав дека најдоброто од Станкович следува кога тој игра во позадина позади плејот.. Односно кога настапува на сцена од втор план..
Она вистинското што сега не чека е дуелот со Барселона..
Било која победа без примен гол за нас значи прво место во групата.. :back:
Aма признај дека сакаше да го папнеме од Билан за да збориш као без Ибра смрдиме :pos2::pos2:
Не се задевај за Златко ќе плачиш на крајот..
Интер е без Златко, ама со Ето, Милито, Мота, Снајдер и Лусио!
Не е тоа исто.. :back:
П.С. Една кладба одма со тебе би направил за мечот Интер - Барселона
Јас добивам ако Златко даде гол, ти добиваш ако Ето даде гол.
Аватар по желба.. имам едно грдо животинче за тебе.. :smir: