Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe oks toa samo kako da kupam od ovde ima nekoj dosega kupeno nesto da mi kazite kako odi ili??...aj pisi ce se pustam za 1-2 saati ke vidam :smir:

abe oks toa samo kako da kupam od ovde ima nekoj dosega kupeno nesto da mi kazite kako odi ili??...aj pisi ce se pustam za 1-2 saati ke vidam :smir:

Многу тешко тука да најдеш дрес од Ето или Снајдер освен ако немаат донесено во фан-шопот кај Железничка.:smir:

Ако порачуваш по DHL или слично да ти носат директно од Милано нема да ти се исплати во секој случај, само пратката од Милано до кај тебе ќе те чини три пати повеќе од дресот што ќе го платиш.
Јас би ти предложил да си купиш тука некаде убав празен дрес од Интер и да одиш во некоја специјализирана фирма за правење логоа, натписи на маици итн... Па тие можат да ти го дотераат доста квалитетно :)

Људи ке ве тепам жими се....слики од кореото вчера ставајте ама одма...не одма туку веднаш :):)

Ме интересира што корео имаше и што порака имаше,не го видов најубаво цело корео.

Честито победа :smir:

Супер игра имавте вчера, посебно ми се допадна како изигра Милито, беше асистент на 2-гола и постигна дури и гол од пенал. Ето солидна игра, Снајдер одигра супер деби натпревар, нека продолжи само така. Маикон неприкосновен, никој не го помина, дури и даде гол, можам со сигурност да кажам дека е најдобар десен бек :)

Значи, 3 саати седам на форум, и три саати солзи ми течат од смеење...вака се немам смеено од средно. А толку материјал за читање немав од последниот испит ко го полагав :)
Луѓе, дај бе малце бидете посуптилни, греота се:pos2:
За играта, шо да кажам, ваков Интер прв пат во животов гледам. Шнајдер ЅВЕР, Ето, Милито, Маикон, Декица, Мота, Занети, Лусио, Самуел,Чиву,( а бе цел тим сум го набројал,добро освен цезар, пошо не го видов вчера на утакмица...играше уствари??:pos2:)
Али пак ќе речам, со Барса че видиме до кај сме и што сме, сепак вчера игравме само со спаринг партнер.
п.с
DekO дај бе смирисе чоек, че почна појче од Интер да те мраза, плус слушнав, колнеле бе:pos2::pos2::pos2::pos2:

И ја се мочам од смеење...Читам во Фан Клуб Ремет како се тешат кој им бил крив бла бла бла... Вчера поста утакмицата Интерашиве им пееле "Не го продаваме КАКА" :pos: Значи стварно Телма ке јаде казна од Радио Конфузија за сексот што вчера го гледавме од 8 и 45.

Е ова е тој Интер момци за кој јадам гомна цело време...Кога кикснаа со бари маста ни ја извадија ко божем сме испаднале од лига,а сега нигде ги нема да честитаат победа.Има уште 36 кола па втората утакмца може ке им текне да честитаат :pos:

Оппп што сте сториле бе , 20 страни одвај ги прочитав . Каков Интер сум гледал мх мх мераци . Милито изигра фантастично , како и Ето , мудро повлечени 2ца играчи при голот на Мота , мудро направен пенал како што рече Панчев му влезе во линија . Браво за напаѓачите .

Снајдер се појави со одлично деби , еден добар шут и добри додавања . Едноставно му дава самодоверба на тимот . Деки мора да даде гол со Билан , една од најубавите партии во неговиот живот . Се надевам Мота нема долго да паузира кога знаеме дека и Камби е повреден .

Честитки дечки , проектот на Мур што туку започна и треба да се усоврши и уигрува уште повеке .. Форца Интер !!!

После 7 дена одмор во Турција back to kajgana forum :)

Најпрвин да кажам за сајтот (fcinter.com.mk) е одличен :vozbud:
Браво за IOsonoINTERISTA, _TheGreat_, Marso, Syn... и сите останати :wink:.

Второ, ни дошол Снајди :) па се надевам одлично ќе се адаптира во Интер и во наредните кола ќе има бомбашки напади по противничките голови :).

И трето(најслаткото), сме ги туриле Биланези :) немав можност да го гледам натпреварот по шо патував, а бев известуван по пораки како оди резултатот (ептен набрзина дојдоа 3 пораки :icon_lol:)

п.с. Мудриот Ljube-AcMilan, а и богами солиден :pos:

Добредојде Коста, топло добредојде назад ти посакувам со сликава:
610x.jpg

Интервју на Мурињо по мечот со Милан.

P.S. Ibracadabra, како ти се допадна овој Интер во споредба со ланскиот? :pos2:

Па различен ми е некако Интеров од лани.. :pipi: Можеби оти имаме нови фудбалери во него.. :back:

П.С. Да не ја има некој снимено утакмицава да ја стави на интернет некаде да ја симнам?

Снимка знае ли некој коа ке има морам да гледам уште еднаш да гледам како ги понизуваме милан,мислам дека во пон има реприза барем така беше минатата сезона ако знае некој нека пише.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom