Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Газење. :oleee:

Во најдобар момент им се враќа формата.

-----------------Тер Штеген-----------------
----------Маске-----Пике------Умтити------
Рафиња------Иниеста---Ракитич----Алба
----Меси--------Суарез----------Нејмар

Ова ќе биди тимот за ПСЖ 100%

-----------------Тер Штеген-----------------
----------Маске-----Пике------Умтити------
Рафиња------Иниеста---Ракитич----Алба
----Меси--------Суарез----------Нејмар

Ова ќе биди тимот за ПСЖ 100%

Бускетс вечерва ја одигра најдобрата утакмица сезонава, така да очекувај го од првата минута у среда.

Вака некако би требало да изгледа средината, еден од Рафиња / Роберто и Ракитич - Бускетс - Иниеста

Стандард со Селта, како години уназад. На Балаидос маки мачат, примаат по 3-4 гола како од шала, дома ги претепуваат, лани против Селта беше пеналот на Меси и Суарез, 6 мислам им дадоа таа утакмица, знам многу убави голови паднаа.
Ама помина шо помина, уште сме први на табела, има време за Лигава.

Е сега ЛШ. Ако играат како што играат денеска, се може да се случи, ама искрено скептик сум дека ќе успеат чудо да направат, не дека не можат да дадат 4 гола, проблемот ќе биде цела утакмица да не се прими ниеден, а малку се климави на нафрлени топки (и Атлетико и Реал така ни пикнаа голови). Бускетс ќе треба да изигра утакммица на соништата, како од пред 4-5 години кога беше најдобар на таа позиција и кога беше топ 3 играчи на Барселона.
Се надевам дека ќе ме демантираат, дека ќе направат чудо, ако не направат секако веќе ја прежаливме ЛШ, нема да ги гледаме у Скопје, барем поодоморени ќе бидат за Примера и ќе одат на 2 титули до крај. Само да не се посрамотат со уште некоја мизерна утакмица, друго, шта буде нек буде.

Искинаа денеска. Одамна не изграле вака перфектен натпревар. Ептен се настрвив сега за мечот со ПСЖ. Сите знаеме дека ќе биде тешко, ама мора да се надеваме на чудо. Сигурен сум дека ќе победат, е сега дали ќе ја надополнат негативата, ќе видиме...

Инаку, за „телефонот“ на Меси колку што гледам уште нема официјално објаснување...

Одлична игра со Селта, ако изиграат на такво ниво ќе биде интересно во среда. Јас сум на Кампот, верувајте во чудо, јас верувам .... :cool:

Одлична игра со Селта, ако изиграат на такво ниво ќе биде интересно во среда. Јас сум на Кампот, верувајте во чудо, јас верувам .... :cool:
Ако одиграме вака со ПСЖ сигурно ќе бидеме елиминирани зошто шансите некој да промаши 5 чисти шанси како што беше со Селта се минимални

Тиаго Силва им се враќа? Тука ни е шансата.. Овај малиот Кимбембе ѕид е

Не требаше да се крева врева за некаква си ремунтада, да си правиме реално муабет нема шанси да се случи такво нешто. Против било која екипа не може да се надохнади ваков резултат, камо ли против ПСЖ. Дури и со Чави и Иниеста во најдобри години не би се десило тоа. Јас се надевам на било каква минимална победа, само да не се добие уште еден дебакл, зошто ако се тргне напред од прва минута има голема опасност од контри, а овие не се Осасуна, па да промашуваат.

Не требаше да се крева врева за некаква си ремунтада, да си правиме реално муабет нема шанси да се случи такво нешто. Против било која екипа не може да се надохнади ваков резултат, камо ли против ПСЖ. Дури и со Чави и Иниеста во најдобри години не би се десило тоа. Јас се надевам на било каква минимална победа, само да не се добие уште еден дебакл, зошто ако се тргне напред од прва минута има голема опасност од контри, а овие не се Осасуна, па да промашуваат.

Другар грешка си, не вели два пати. Сите знаеме дека ако постој таква екипа што можи да направи такво „чудо“ и лесно да го преврти исходот на резултатот, тоа е Барселона..
Сигурен сум дека Меси а и останатите ќе дадат све од себе вечерва. Шансите за влез во четврт финале и пресврт на резултатот се минимални, но сепак постојат. Само среќа и да се надеваме (y)

Другар грешка си, не вели два пати. Сите знаеме дека ако постој таква екипа што можи да направи такво „чудо“ и лесно да го преврти исходот на резултатот, тоа е Барселона..
Сигурен сум дека Меси а и останатите ќе дадат све од себе вечерва. Шансите за влез во четврт финале и пресврт на резултатот се минимални, но сепак постојат. Само среќа и да се надеваме (y)
Нормално е дека ќе се надеваме на чудо, впрочем затоа и навиваме, реалноста е дека ова ќе биде невозможна мисија, дали ќе се најде некој Том Круз само :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom