Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Другар грешка си, не вели два пати. Сите знаеме дека ако постој таква екипа што можи да направи такво „чудо“ и лесно да го преврти исходот на резултатот, тоа е Барселона..
Сигурен сум дека Меси а и останатите ќе дадат све од себе вечерва. Шансите за влез во четврт финале и пресврт на резултатот се минимални, но сепак постојат. Само среќа и да се надеваме (y)

Како знаеме? еве јас искрено незнам и како би ме убедил дека тоа е барселона ?
Не го сваќај како провокација ова, сериозен сум.

Оптимистично расположени денес...јас со било каква победа сум задоволен, за четвртфинале не ни сонувам не па да се надевам. Достојно да испаднеме и понатаму да се надеваме на лигата (исто така тешко) и Купот (многу поверојатно). Катастрофалнава година ипол сепак донесе последици и Лучо каков таков самиот си се откажа, не е како Венгер на пример. Одлуката за наредниот тренер и трансфер политиката што следува се од огромно значење за иднината на клубот - за жал ќе ги носи оваа неспособна управа.

3-4-3, или ќ се случи Баерн од пред некоја година или ПСЖ нема да знаат што ги снашло.
All in влегуваат, барем муда нека покажат, секако веќе ја прежаливме ЛШ.

Оптимистично расположени денес...јас со било каква победа сум задоволен, за четвртфинале не ни сонувам не па да се надевам. Достојно да испаднеме и понатаму да се надеваме на лигата (исто така тешко) и Купот (многу поверојатно). Катастрофалнава година ипол сепак донесе последици и Лучо каков таков самиот си се откажа, не е како Венгер на пример. Одлуката за наредниот тренер и трансфер политиката што следува се од огромно значење за иднината на клубот - за жал ќе ги носи оваа неспособна управа.
Сите знаеме дека тоа е одлука на Меси

FC-Barcelona-v-RC-Celta-de-Vigo-La-Liga.jpg

55 коефициент за освојување ЛШ. :icon_lol:

Сега треба да го фалиме енрике што од позиција на очајник вади ваква формација. Па вакви решенија ни беа потребни во Париз за да не се дозволи потоп од 4-0.

Алвес место Рафиња да го имавме цела негативна вратена ќе беше

Искрено мене ми делува Меси неупотреблив во овој хаос

Дупка Рафиња , срање , буквално. Супер резултат на полувреме , само да не примаме гол па шо сака нека биде. :)

Уште на старт треба да го замени со Роберто или Гомеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom