Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересно е што Педро не влегува во шанси кога игра за Барса.Факт е дека годинава освен Меси во нападот никој друг не е стандарден, факт е дека моментално Тељо можеби е и втор најдобар напаѓач на Барса, ама исто така е факт дека Педро и Виља треба да е тандемот против Баерн, оти сепак има многу повеќе искуство во нив отколку во Санчез и Тељо.
А дека Педро прераснува во Miroslav Klose играч кој растура за репрезентација, а во клуб никаде го нема и тоа е јасно одамна веќе.
Интересно е што Педро не влегува во шанси кога игра за Барса.
Санчез промашува по 3-4 шанси сам пред голман на секој натпревар, Тељо знае да се уплетка како и сите млади играчи ама влегува во шанси, a Педро кога ќе влезе во шанса дава голови, ама тоа е еднаш во 10 натпревари.
Проблемот е во позицијата што ја игра.Во Шпанскиот национален дрес често се уфрлува од крило во класичен шпиц(зато и толку голови стега) а во Барселона е невозможно покрај Меси кој ја има таа улога.Во Барселона е стандардно крило а во Шпанија ротира.
Perfekten sostav....Pokra Suarez,idealen ke bide i Runi ili Aguero,drugite ke se utka....------De Gea--------Alves----Pique----Hummels--Alba----Busquets----Xavi----Iniesta----Messi--Neymar----Suarez--