Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
krivo mi e za ture sto si zamina
dobar bese i na pozicijata sreden red a i vo odbrana bese dobar
--- надополнето: 19 април 2013 во 17:53 ---

Osven toa i dobar decko bese.
--- надополнето: 19 април 2013 во 18:06 ---
--- надополнето: 19 април 2013 во 18:06 ---

Агентот му е лаком клошар...
--- надополнето: 19 април 2013 во 19:34 ---
--- надополнето: 19 април 2013 во 19:34 ---

Intereseno e ovaka da pisuvas.
--- надополнето: 19 април 2013 во 19:38 ---
--- надополнето: 19 април 2013 во 19:38 ---

Интересно лето ќе имаме, тоа е факт. Според мене костурот на тимот ќе си остане (Пиќе, Пујол, Бускетс, Чави, Иниеста, Меси) исто мора да останат Алвеш и Аба, Фабрегас. Од младинцице Монтоја, Бартра, Тиаго, Тељо.​
За у одбрана ни треба еден стопер (Компани, Хумелс) и бек во зависност дали ќе си одат Абидал и Адриано.​
Средина одлична.​
Напад - само Меси, ништо друго не е сигурно. Освен Санчез ја би сакал да замине и Педро, ама многу тешко, едно дека е дете на Барса друго дека игра за репрезентација. За него ќе го јаде Виља, иако е веќе во години мислам дека има уште 2 сезони најмалку во него и ни треба таков играч со искуство покрај младиве Тељо и Нејмар ако дојде. Ако си одат и двајцава мислам дека ќе донесат уште еден напаѓач. Мој фаворит Суарез иако и Руни и Левандовски не би биле лоши.​
Иаме буџет од 50 мил. плус продажбава на 10тина играчи ќе дојде до кај 120-130 пошо реално гледано само Виља и Санчез вредат од 35 до 40 милки плус Кркич, Афелај...​
Е сега незнам шо ќе праи Маскерано у тимот, мислам дека е вишок пошо за наследник на Пујол го спремаат Бартра и реално е да добива поголема минутажа од оваа сезона, а тука се и Пиќе, Пујол и стоперот шо ќе се купи летово.​
Голман - не сакам да си оди Валдес летово и да се купи уште еден млад квалитетен шо ќе ротираат, а Пинто може да си оди и од следната сезона и Оиер да биде префрлен во првиот тим. Се на се ва би изгледал составот:​
Валдес/ ?
Алвеш/Монтоја - Пиќе/Бартра - Конпани/Пујол - Алба/Адриано​
Бускетс/Сонг​
Чави/Фабрегас - Иниеста/Тиаго​
Педро/Суарез - Меси - Тељо/Нејмар

Maskerano mora da ostane,moze da igra i centralen (normalno na ne tolku teski utakmici)a i zamena za Buskets...Znaci univerzalen covek,igra so srce za Barca i napravi mnogu za ovoj klub...Znaci ke rotira so Buskets,Pike ili drugiot nov odbrabnen sto ke go donesat....Neka go sitnat Song i site srekni...

--- надополнето: 20 април 2013 во 12:11 ---
Maskerano mora da ostane,moze da igra i centralen (normalno na ne tolku teski utakmici)a i zamena za Buskets...Znaci univerzalen covek,igra so srce za Barca i napravi mnogu za ovoj klub...Znaci ke rotira so Buskets,Pike ili drugiot nov odbrabnen sto ke go donesat....Neka go sitnat Song i site srekni...
Каков Сонг, за ДМФ Сонг е измислен за Маскерано и за било кој друг, а и не се сеќавам кога последен пат Маске играл на таа позиција.

Еве една добра слика за Invader нели беше доста од Виља

1366360457566.jpg

ko ke gi vidam poslednive rez na Bayern me fajkat malce panika, so ogled na kakva odbrana imame, a tie kakov napad :unsure:

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Abidal Adriano Montoya - Thiago Song Iniesta - Tello Cesc Villa

Тоа е тоа! 4 бекови во одбрана. Very funny Tito.

Значи Бартра ќе игра против Баерн...иначе не гледам причина да би останал на клупа. Исто и Аце наш ќе игра против Баерн.

Јас очекувам маестрална утакмица од Тиаго!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom